Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valamit rosszul csinálok, ez már biztos, és nem tudok rájönni, hogy mit?
Életvidám, pörgős lány vagyok, és valahogy nem jön össze egy sráccal sem a komoly kapcsolat, és nem értem, hogy hol rontom el?
Az elmúlt fél évben negyedjére történt meg velem ugyanez a történet:
Szóval, addig semmi gond nincs, hogy a kiszemelt srác figyelmét valahogy felkeltsem, és eljussunk az ismerkedésig, randizásig, minden mindig teljesen fantasztikusan alakul, próbálok nem túl lelkes lenni, csak úgy normálisan, hogy ne az legyen, hogy ráerőltetem magam, pedig a környezetem szerint nyugodtan, mert jajj látszik, hogy odavan érted, blabla.
És ilyen 1-2 hónap után, mikor eljutnánk valami komolyabb pontig, pl szex, meg hasonlók, mindig jött valami hirtelen váltás, hogy ők nem állnak készen egy komoly kapcsolatra, meg sosem az én hibám természetesen, hanem az övék, és inkább ne folytassuk, mert csak kihasználnának stb.
Én komolyan nem értem. Persze, rákérdeztem elején, hogy exel mi van, úgy nagyjából, hogy ezeket elkerüljem és ott még szó sem volt lezáratlan kapcsolatokról, meg hasonlók, és tényleg minden tök jól alakult, kedvesek, figyelmesek, aranyosak voltak velem, semmi nyomulás, csak randik voltak, közös programok, stb...
De már negyedjére ugyanaz??
Nem hiszem el, hogy nekem nincs ebben szerepem, ha annyira jó velem lenni, ahogy állítják, akkor miért történik ez meg újra meg újra?
Szóval szerintem valamit elrontottam, méghozzá csúnyán, és érdekelne a véleményetek, hogy mit. Nyugodtan mondhattok bármit, mert én sehogy nem jövök rá, mit csinálok rosszul, és hátha ez felnyitja a szemem.
igen azt írtam is h az megint elképzelhetetlen :)
és akárhogy is van ha jó a csaj akkor kevés olyan pasi van aki lelép szex nélkül
igen ebből az következne, de 1-2 hónapig vele voltak....
szóval a szokásos elmélet is bejöhet mihelyst "nincs ló jó a szamár is"
De örülnék ha a kérdező leírná a 3 utolsó kapcsolatát bővebben!!!!!!!
Hm.. na utolsó három... időrendben előre...
Legyen A), randiztunk párszor, kb 4-5x, szokásos, semmi extra tényleg, sétálgatás, mozi, beszélgetés, kávézó, jól kijöttünk, hasonló érdeklődésünk volt, majd jött azzal, hogy exét siratja, így még nem áll készen.
Mindezt úgy, hogy előtte arról beszélt, hogy mennyire örül, hogy megismert, és majd ezt és azt és amazt fogunk csinálni, és szóba került a szex is, hogy majd legközelebb így-úgy amúgy... Aztán mégse. Ő ráadásul ezt neten közölte.
B,személlyel szintén hasonló kezdés, ráadásul ő egy csomó erotikusabb poént is elsütött, de pár randi után ő azt találta ki, hogy kirúgták (diákmelója volt), és felborult az egész élete, és most meg van zavarodva, és így nem tudna meghódítani úgy igazán, mert nincs pénze programokra -addig is csak ingyenes dolgokra mentünk -és szerinte inkább hanyagoljuk most, és maajd egyszer. (ezt gondolom ilyen sohanapján ígéret...)
C személy legutóbbi, ez volt szerintem a legkomolyabb, ő nagyon lelkes volt, és odaadó az elején, és vele feküdtem le egyedül, de vele amúgy azután is randiztunk még 2x, másodjára mondta el, hogy ő is exét gyászolja, meg minden és neki idő kell meg sajnálja meg stb.
Kb ennyi.
Nem tudom, lehet tényleg nem vagyok jó csaj. :S
Én akkor szoktam lelépni szex nélkül, ha tudom, hogy a csaj levakarhatatlan. Akkor inkább hagyom a francba.
Amúgy nem kell bele sokat képzelni. Nem voltál szimpatikusak. Az emberek magányosak, örülnek, ha valakivel tudnak beszélgetni kötetlenül. De nem akartak tőled semmit. Nem kell magadban hibát keresnek állandóan. Nyugodj meg!
Ma a párkapcsolatok olyanok, ohgy neten kinézik egymást, te járunk, te járjunk és kész, járnak. Mint két haver, semmi több. Nincs meghódítás, nincs flört. A legintimebb dolog a seggből-szájba. Ennyi.
Folytasd tovább az ismerkedéseket. Azért egy normális kapcsolat több ről szól, mint de jó a külseje, meg de jó a belseje. Nézd meg a kapcsoaltokat, a 3 évet már hű de soknak tartják, meg mekkora dolognak. Tizenévesen az, de később már nem. Majd a 30 év, nem a három.
Édesss Istenem!
Ez mind melléduma! Az exét síratja ez is meg az is, de a 2. srácnak legalább volt képzelőereje egy kicsit...
Lehet h ez rosszul esik de sajnos ez van. Kamu az ment végig. A 3. nak már tuti nagyon dughatnéka volt.
De lényeg h nem merték szemtől szembe az elején megmondani h ebből nem lehet semmi komoly.
A srácoknak komolyan megéri 1-2 hónap randizás egy szexért? :S
Azért ennél mennyivel több könnyen kapható nő van, akire elég pár órát fordítani meg esetleg egy italt...
De ahol szex sem volt, ott továbbra sem egészen világos. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!