Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Elmondjam neki vagy ne?25L

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam neki vagy ne?25L

Figyelt kérdés

2 hónapja ismerkedek egy férfivel. Ő 36 éves, a legjobb barátja pedig 43. Gyerekkoruk óta ismerik egymást.

Vasárnap volt egy kerti parti a barátjánál ahova elhívott engem is. Ő volt az egyetlen akivel már találkoztam a baráti körből, akkor is feltűnt hogy sokat nézett és ez a kerti partin is így volt, de nem gondoltam bele semmit. Beszélgettünk is, jól esett hogy úgymond ‘befogadnak’ engem a társaságba.

Viszont történt valami ami kicsit félreérthető volt. Este amikor már lehűlt a levegő bementünk a nappaliba. Én később kimentem rágyújtani. Háttal álltam az ajtónak, hallottam hogy valaki kijött. Az a valaki finoman megsimította a derekam és a fenekem. Egyértelmű volt számomra hogy az a férfi volt akivel ismerkedek, de amikor elment mellettem láttam hogy a barátja az. Visszanézett és mosolygott, én pedig fa pofával álltam és néztem. Én bementem, ő kb. 10 percig kint volt. Miután bejött egyszer sem nézett rám, bár én is kerültem a szemkontaktust vele. Nagyon rosszul érzem magam az egész helyzet miatt, azért is hogy ezt csinálta és azért is mert nem tudom mitévő legyek. Nem akarok bekavarni egy 20on x éves barátságba, de úgy érzem joga van tudni. Ti mit tennétek ebben a helyzetben?

2024. máj. 30. 21:47
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
85%
Elmondanám.
2024. máj. 30. 21:54
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a barát kavar be és nem te. Helyedben őszinte lennék, hogy ez rosszul esett neked a partin.
2024. máj. 30. 21:55
 3/16 anonim ***** válasza:
20%
megszakitanam a kapcsolatot a férfival a barati tarsasaga miatt.. az ember ilyenkor felelős a barataiert és ha ilyen helyre hiv ahol ilyen alakok vannak ő sem lehet jobb ennel.
2024. máj. 30. 22:24
 4/16 anonim ***** válasza:
75%
Nyilván elmondanám. Mit kell ezt megkérdezni itt...
2024. máj. 30. 22:24
 5/16 anonim ***** válasza:
92%
Mond el nyugodtan, hogy ez neked nagyon kellemetlen volt és nem szeretnél többet vele találkozni. Ráadásul ez a másik pasitól rohadt tiszteletlen és undorító húzás volt!
2024. máj. 30. 22:57
 6/16 anonim ***** válasza:
90%
Mindenképpen mond el !
2024. máj. 30. 23:34
 7/16 A kérdező kommentje:
Elmondtam neki. Az volt a válasz hogy részeg volt és nem tudta mit csinál, ilyenkor nem gondolkodik. Szerintem ez mindent elmond róla is….
2024. máj. 30. 23:43
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
7. ezt irtam kerdezo..
2024. máj. 31. 04:16
 9/16 anonim ***** válasza:
87%
Strucc politika. Hagyd a fenébe ezt a faszit is, még képes lenne egy hármas felállásra is rávenni.
2024. máj. 31. 08:11
 10/16 anonim ***** válasza:
23%
Szerintem ne csinálj semmit,lehet ivott is aztán eltévedt a keze.
2024. máj. 31. 08:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!