Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért hazudott a csaj, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hazudott a csaj, hogy bejönnek neki az önvédelmi sportot üző férfiak?

Figyelt kérdés

Randiztam egy csajjal és mikor beszélgettünk, teljesen oda volt, hogy önvédelmi sportot űzök (főleg krav maga, de mások is), sőt, randin felhozta, hogy mutathatnék néhány fogást. Belementek, felmentünk a privát edzőszobámba. Alapelvem, hogy nem finomkdom, tehát nem érdekelt, hogy nő, de azért nem voltam durva, mutattam neki néhány hárító fogást, levittem a földre, lábbal folytófogást alkalmaztam, leszorítottam, ilyenek.

Erre kikelt magából, hogy vadállat vagyok és elhúzott úgy, a kölcsönkapott melegítőben, még vissza sem adta.

Mi baja volt, ha ő kérte, hogy mutassak neki fogásokat???

2024. máj. 20. 10:06
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
De egy fsz vagy😄😄
2024. máj. 20. 10:07
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
Tetszenek neki, de nem a vadállatok mint pl. te, elmondta őszintén.
2024. máj. 20. 10:10
 3/24 A kérdező kommentje:
Ebben mi volt a vadállat?
2024. máj. 20. 10:11
 4/24 anonim ***** válasza:
100%
"Alapelvem, hogy nem finomkdom, tehát nem érdekelt, hogy nő, de azért nem voltam durva, mutattam neki néhány hárító fogást, levittem a földre, lábbal folytófogást alkalmaztam, leszorítottam, ilyenek."
2024. máj. 20. 10:12
 5/24 anonim ***** válasza:
100%
A fojtogatás a legrosszabb, lol. Megijedt tőled és nem is csodálkozom rajta.
2024. máj. 20. 10:13
 6/24 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem is tudom, hogy mi volt a baj:

"Alapelvem, hogy nem finomkdom, tehát nem érdekelt, hogy nő...".

Nem volt éles helyzet, tehát ez.

Valamint ő lehet, hogy nem is volt felkészülve erre a helyzetre, mert az, hogy csak nézi, meg tetszik neki, az nem=, hogy ki is próbálta már magát benne.

2024. máj. 20. 10:15
 7/24 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is mutattak már fogásokat önvédelmi sportot űző férfiak, és érdekes egyikük sem volt vadállat, hanem képesek voltak lassan, magyarázva, tanítva normálisan megmutatni. Nem pedig leb*szni engem a földre és fojtogatni...
2024. máj. 20. 10:15
 8/24 anonim ***** válasza:
100%

Abban nem hazudott, hogy bejön neki, ha egy férfi tud küzdősportolni, ezáltal nyilván biztonságban érezheti magát mellette! Én azt értem, hogy ő kérte, mutasd meg milyen fogások vannak ebben a küzdősportban, de ha ez a kislány tudatlanul megkért mutass egy párat, biztos, nem arra gondolt, hogy egyből a földhöz b@szd, meg lábbal folytogassad! De te ugye nagyfiúskodni akartál, hogy milyen kemény csávó vagy! Úriemberebb módon is megmutathattad volna neki, nem hinném, hogy csak ilyen fogásokból áll ez a sport! Ha pedig ilyem fogást készülsz megmutatni, figyelmezteted előtte!

Nem a gyengébb női randipartneredet kellene ledominálni!

2024. máj. 20. 10:16
 9/24 anonim ***** válasza:
96%
Azért, mert földhöz b@sztad és folytogattad, már egyből "hazudott", hogy bejönnek neki a küzdősportoló férfiak. Miért is nem jön be neki, ha elgyepálja a másik 🤣🤡
2024. máj. 20. 10:19
 10/24 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, másfajta birkózásra készült, ha már felment hozzád, de te földhöz b@sztad, meg fo(j)togattad.

Rájött, hogy autista vagy, aki képtelen árnyaltan gondolkodni, nem csoda, hogy elhúzott.

2024. máj. 20. 10:29
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!