Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért hazudott a csaj, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hazudott a csaj, hogy bejönnek neki az önvédelmi sportot üző férfiak?

Figyelt kérdés

Randiztam egy csajjal és mikor beszélgettünk, teljesen oda volt, hogy önvédelmi sportot űzök (főleg krav maga, de mások is), sőt, randin felhozta, hogy mutathatnék néhány fogást. Belementek, felmentünk a privát edzőszobámba. Alapelvem, hogy nem finomkdom, tehát nem érdekelt, hogy nő, de azért nem voltam durva, mutattam neki néhány hárító fogást, levittem a földre, lábbal folytófogást alkalmaztam, leszorítottam, ilyenek.

Erre kikelt magából, hogy vadállat vagyok és elhúzott úgy, a kölcsönkapott melegítőben, még vissza sem adta.

Mi baja volt, ha ő kérte, hogy mutassak neki fogásokat???

2024. máj. 20. 10:06
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

"De érzésem szerint te nem úgy látod ahogy én, mert nő vagy, én pedig férfi"

Ez a világon a legnagyobb baj. Azt hiszed, férfi-nő látásmód van, pedig csak két személyiség vagytok, nem egy egész nem. De ugye mindenki beveszi a média vetítését.

2024. máj. 20. 12:46
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is volt olyan párom, aki a szakmájából kifolyólag, űzött küzdősportokat.

Nekem is mutatott pár "fogást", mert érdekelt, de soha nem nyúlt úgy hozzám, hogy azzal fájdalmat okozzon. Na ez a különbség hülyegyerek.

2024. máj. 20. 13:40
 23/24 anonim ***** válasza:
83%

#16 (és még sok mindenkinek címezhetném) AZ ÖNVÉDELMI KÜZDŐSPORTOK ALAPELVE, HOGY NEM TÁMADUNK MEG MÁSOKAT, pláne nem olyan védtelen embereket, akiknek semmi eszközük/tudásuk nincs a védekezésre (—> nem tanultak küzdősportolni).

Én nőként sokáig űztem önvédelmi küzdősportot, és ha valaki azt kérte mutassak be valamit, maximum egy egyszerűbb mozdulatig jutottam, eszembe nem jutott volna valakit “FOJTOGATNI, LESZORÍTANI”, még NŐKÉNT SEM!!

Szóval a kérdező nemcsak, hogy komoly szociális értelmezési problémákkal küzd (vagy ahogy valaki írta, “autista, aki képtelen árnyaltan gondolkodni”), de még magából az önvédelmi küzdősportból is megbukott, hiszen ez így teljesen szembemegy az alapvető szabályokkal.

2024. máj. 20. 15:08
 24/24 anonim ***** válasza:
31%
Lehet ugy a tv ben tetszik neki nem a valóságban🤣
2024. máj. 21. 06:19
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!