Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha átlagos nőként eljárkálok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha átlagos nőként eljárkálok rendezvényekre, akkor esélyes, hogy találjak párt?

Figyelt kérdés
A netes ismerkedés nekem nem jött be.
2024. máj. 20. 00:05
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
84%
Semmi sem biztos de ha elmégy egy macskakiállításra akkor ott megtalálhatod álmaid négylábúját akivel megoszthatod a következő 15 éved. Abba gondolj bele hogy a legeslegrosszabb ami történhet veled az hogy macskás vénlány leszel. De mivel macskával élni csupa móka és boldogság ezért semmi okod nincs szomorkodni.
2024. máj. 20. 00:26
 2/15 anonim ***** válasza:
52%
Esélyes igen :)
2024. máj. 20. 00:30
 3/15 anonim ***** válasza:
56%
Nem. Ha rendezvény = valami koncert vagy hasonló, akkor szexet esetleg (valami bemindenezett fazonnal...). De átlagos nőként komolyabb céllal nem fognak hozzád közeledni idegenek, akikkel most látjátok egymást először. A nagyon szép nőkhöz lehet, hogy veszik a bátorságot, amúgy max néznek, és ennyi, mert alapvetően erősebb a tartás/félelem a zaklatónak tűnéstől meg az esetlegesen kialakuló kínos helyzettől. Inkább elvannak azokkal, akikkel érkeztek.
2024. máj. 20. 00:33
 4/15 anonim ***** válasza:
35%

Nőként igen.

Ugyanez átlagos pasiként kb. lehetetlen, hacsak nem Rolls-Royce-al jársz.

2024. máj. 20. 00:36
 5/15 anonim ***** válasza:
89%
3 Nem, tuti hogy a szép nőkhöz /nekem tetsző inkább úgy fogalmazok/ nem megyek oda, és más férfiak sem akiket ismerek. Én alapból nem iszok alkoholt, nem drogozom, szóval ha valaki nagyon feltuningolja magát ezekkel akkor talán lesz annyi bátorsága hogy odamenjen de az olyan is lesz...
2024. máj. 20. 00:45
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
5, ezért írtam, hogy lehet. De például tegnap voltam egy rendezvényen, volt koncert is, de alapvetően nem arról szólt, így a pia sem nagyon kapott szerepet. Az volt, amit az utolsó mondatban írtam: mindenki elvolt a saját kis vagy kicsivel nagyobb társaságával, akikkel érkezett, még azokhoz a nagyon szép nőkhöz sem mentek oda, akik mellett nem volt pasi. A náluk kevésbé szépekhez meg aztán végképp. Nem "vegyültek", csak azok, ahol két egymást eleve ismerő társaság botlott egymásba, de ez sem az ismerkedésről szólt. Szóval tévhit, hogy élőben annyira jól lehet. Nem. Teljesen idegenek között ugyanúgy nincs ilyen, mint az utcán vagy a boltban.
2024. máj. 20. 01:00
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Valljuk be a férfiak azért több helyen mernének próbálkozni de szerintem az utóbbi időben a nőknek sehol sem jó, mindenre van kifogás hogy adott helyen és időben miért nem, úgyhogy kezd belőlünk is kihalni a kezdeményezés.

Nem mindenkinek van olyan baráti társasága hogy kapcsolatokat tudjon kialakitani az ellenkező nemmel ettől még lehetne ő is alkalmas egy kapcsolatra. Persze ezért lehet hibáztatni a másikat hogy miért nem szocializálódik, de ezer oka lehet. Nem olyan könnyű kezdeményezni sem, biztos régen sem volt az de ahogy megyünk előre az időben úgy vettem észre egyre nehezebb. Aki mer arra rásütik a bélyeget hogy vegzálja a nőket, perverz stb ha nem mersz akkor nem vagy férfi, lúzer vagy, akkor hogy van ez (?)

2024. máj. 20. 01:10
 8/15 anonim ***** válasza:
56%
De akkor hol lehet normálisan ismerkedni?
2024. máj. 20. 01:10
 9/15 anonim ***** válasza:
72%
8, jó kérdés... 😕 Akinek olyan a munkahelye, talán ott, már ha vállalja az ezzel járó "kockázatokat". Vagy még előtte egyetemen/középiskolában - ha nem is jönnek össze, de lesz egy ismeretség, amiből később alakulhat valami. Esetleg akinek olyan a hobbija vagy a baráti körére jellemző némi mozgás, hogy időről időre bekerülnek új emberek, akik szóba jöhetnek. Nekünk, többieknek meg boldog szingliséget 😔
2024. máj. 20. 01:19
 10/15 anonim ***** válasza:

Ott ahol mersz ha nincsenek kapcsolataid és olyan társaság (barátok, munka, iskola, hobbi stb) ahol más emberek révén újakat ismerhetsz meg. Bátorságot kell venni magadon és nem attól félni hogy mi lesz ha...

Kezdetnek az éjszakai életet javaslom, nem mindenki hulla kész ott sem a hiedelmekkel ellentétben és neked sem kell annak lenned, szóval szórakozóhelyeken, romkocsmákban, fesztiválokon vagy forgmalmasabb népszerűbb helyeken ahol csak úgy kiülnek emberek kikapcsolódni.

2024. máj. 20. 01:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!