Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pajtás4444 kérdése:
Vannak még olyan lányok akik a 20as éveikben járnak és nem volt még kapcsolatuk? És ha igen ti hol vagytok?
Figyelt kérdés
máj. 19. 15:06
A kérdező szavazást indított:
Ismerkedés
Lány
Fiú
Szűz
Társ keresés
7 szavazat
2/8 anonim válasza:
Kihúzták ebben a sz**äros országban az életük azon részét míg le nem vizsgáztak, és nem érdekelte őket semmi más.
Ebben a fos országban senki.
Aztán amelyiknek lehetősége volt inkább már külföldön van.
3/8 anonim válasza:
Van, jelen. Azért nem volt, mert kevés ember tetszik meg igazán, és volt olyan akinek is én is, de nem jött össze. Meg persze olyan is aki nekem igen és ő neki én nem meg fordítva is. Szűz nem vagyok, de a gyakorin nem akarok ismerkedni, szimplán azért mert eddig olyan retardált, perverz üzeneteket kaptam, hogy lemondtam arról, hogy legyen itt normális pasi. Aki az volt meg messze lakik tőlem.
Úgy vagyok vele, hogy majd lesz olyan akivel kölcsönösen egymást akarjuk.
4/8 benhur1959 válasza:
3,ja,bacas nélkül azért nem birtad ki
5/8 anonim válasza:
4, talán lenne csajod, ha nem lennél ekkora tirpák.
6/8 anonim válasza:
#4 1 emberrel feküdtem le 23 évesen, mekkora r*bi vagyok ja:D
7/8 anonim válasza:
Én nem értem a kérdést, mi számít kapcsolatnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!