Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek hosszú távú lesz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hosszú távú lesz a kapcsolatunk?

Figyelt kérdés

Interneten, megismerkedtem egy fiúval 35 éves.

Az ő országokban nekem üzleti érdekeltségem van( nem akarok ország nevet írni.

Megbeszéltük ha az ő országokban utazom, akkor találkozunk.

Én eljátszottam, mintha hamarabb kiutaztam volna 6 nappal, hogy próbára tegyem 6 nap alatt keresett volna e. Azt hazudtam neki, 16 napot töltök el ott abban az országban ami igazából csak 10 nap.

6 nap alatt minden nap beszélgettünk, majd a valós nap, amkor kiutaztam hozzá aznap éjszaka felhívott kamerán, hogy nézzen meg, mielőtt találkozna velem.

A videó hívásban nagyon tetszettünk egymásnak, de közölte velem sajnos elkell utaznia, és amikor haza utaznék, csak akkor tudna velem találkozni előző nap, mert ő nyaralni megy, utánna pedig dolgozik. Jó oké, felvoltam háborodva, azt hittem ki kosarazott engem, de neki egyáltalán nem mutattam , hogy mérges vagyok. Másnap elindult nyaralni, és este kérdeztem tőlem milyen, hogy érzi magát kb 9 órát vezetett. Megint videókameráztunk,ahol mindketten arra jutottunk jobb lett volna ha hamarabb talizunk személyesen, vagy hogy ő elsem megy nyaralni, vagy vitt volna magával. Felhívott és azt mondta, cuccoljak és mennyek utána repülővel, ahol nyaral ő megveszi a jegyet. Átgondoltam és igen még az nap este elutaztam hozzá hajnalban repülővel.

Tudtam jól, hogy egy szállodában leszünk, és tudtam jól megfog történni az ami megtörténik egy férfi és nők közt, ha egybe vannak zárva. Szexeltünk, majd reggel megint szexeltünk, utánna kimentenünk a tengerpartra és nyaraltunk, csináltunk sok szép közös képet, vacsoráztunk, és nem engedte sehol sem hogy, én fizessek. Ő elment messzire úszni, és belütem egy étteremben, ki kértem egy limonádét, amit rendezni akartam, de azt mondta a pincér, hogy nem mert ő már rendezték a számlát, kérdeztem az mégis, hogyan lehet, hiszen itt sincs azaz illető, elment úszni, mindegy nem vettek el tőlem pénzt. Másnap megint szexeltünk reggel és este is. 2 napot töltöttünk el együtt, és 4 x-er szexeltünk.

Megvette visszafelé a repjegyemet, de, a reptérre másnap reggel 3:00 órakkor mentem ki taxival, a srác előző nap északa ide adta az igazoványtartóját és kocsi kulcsát.

De előző nap este még elemntünk egy élőzénes étterembe a tengerhez, és az én női táskámban tettünk a szoba kulcsot, és az autó kulcsot is.

23:00 körül én bementem a hotelbe, össze szedtem a cuccaim a srác még elment motorozni. Furcsáltam, hogy ez utolsó este, akkor miért nem szexelünk még, na mindegy ő haza keveredett kb 1:00 körül, volt egy hosszas szex , és utána mentem a repülőtérre.

Reggel 6:00 ra visszaérkeztem a fővárosban.

7:00 órakkor keresett a srác, hogy minden oké én, modtam neki igen, mert ő reggelizik és utána utazik tovább mert munkája van. De mielőtt haza utaznék Magyarországra, vissza jön én miattam, hogy találkozunk.

10:00 órakkor csörög a telefon, hogy nézzék a táskában,mert nálam maradt az autó kulcs.

Így a srácnak úszott a terv, nem tudod elindulni dolgonzni.

Vissza kellett mennyek a reptérre, és sürgősségi repülős futárral vissza kellet küldenem a kulcsot, a srácnak, ami 300 euró volt, de midegy este megérkezett a kulcs.

Jól alakult a nyaralás, de ezzel a kulcsot témával azt hiszem sokat rontottam.

Szerintetek csak én hibám, hogy a kulcs nálam maradt.

Este volt már, mikor elkészültek, a szálloda szobában pedig nem mertem fel kapcsolni a villanyt, mert álmos volt, aludt a srác.

Azt mondta mérges volt rám, de saját magára is, mert mikor feljött a szobába még, az eszében volt a kulcs, és ezmiatt nem tudott elmenni időben dolgozni, változtak tervei.

Én reggel írtam neki, de nem írt vissza, azt hittem haragszik rám a kulcs miatt, de ma hajnalban azt írta, hogy dolgai voltak, és vendégei azért nem írt vissza időben.

Most egyenlőre normálisan kommunkálunk 4 napot vagyok még ebben az országban, de azt mondta visszajön, hogy lásson és hogy velem legyen.

Tehát első találkozásra mi nyaraltunk, ágyba bújtunk, randiztunk, fotózkodtunk mindenki azt hitte ahol nyaralunk, hogy nászutan vagyunk, és hogy a vőlegényem.

Egyébként nagyon szeretem őt, és megértsük egymást a szex is nagyon jó.

Ezt a kulcsos témát, pedig szerintem sosem fogja elfelejteni. Ki kellett járjam külföldön, azt, hogy repülővel, hogyan jutottam vissza neki a kulcsot sos-ben.

Azt mondta ügyes vagyok, és megköszönte, hogy feladatam a kulcsot, csak ez miatt úsztak a tervei:(

2022. okt. 4. 23:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Hú, szerintem ezt rakd át az ezotéria kategóriába. Írtál egy regényt a semmiről. Szerinted mégis ki tudja megmondani ebből a katyvaszból, hogy meddig fog tartani a kapcsolatod?🤦🏽‍♀️
2022. okt. 4. 23:47
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

35éves fiú,meg eza helyesírás....

Szerintem nem lesz hosszú.

2022. okt. 5. 00:01
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2022. okt. 5. 02:13
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem, mivel már a legelején hazudozol és játszmázol, így legjobb esetben is néhány évet adok nektek.

De ha realistább vagyok, szerintem párszor megdug és ennyi.

2022. okt. 5. 03:10
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Összegzem:

Van egy pénzes csávó, aki miután országokat rohantál utána, megdugott párszor egy tengerparton. Most pedig azon gondolkozol lesz e ebből még valami.

Nos ha még párszor repkedsz utána, akkor lehet lesz pár szex.

2022. okt. 5. 04:57
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Semmi sem lesz szexen kivül, főleg hogy arra sem volt képes hogy mozduljon érted, te helybe mentél és még párszor megcsinálhat majd, de részéről te csak ennyit érsz
2022. okt. 5. 06:22
 7/12 anonim ***** válasza:
Belenéztem a varázsgömbömbe és azt mondta, hogy a jóisten útjai kifürkészhetetlenek...
2022. okt. 5. 09:17
 8/12 A kérdező kommentje:

Én 2 éve nem szexeltem és nem volt kapcsoltam egyszerűen azért mert nem volt olyan férfi akivel egy kávéval tovább jutottam volna, most itt van ez a férfi, ő is akarta a szexet és én is, mi itt gond, ha jól kijövünk egymással?

És tesztelem ha írok, miután elolvasta egyből vissza ír.

Csak most már nem akarok pióca lenni szemében.

2022. okt. 5. 12:35
 9/12 A kérdező kommentje:
Nyaralni vitt, jó a szex , közös képet csinálunk, beszélgetünk akkor miért csak szex lenne?
2022. okt. 5. 12:37
 10/12 A kérdező kommentje:
Ő állt minden költséget, ha csak szexre kellénék, nem költött volna rám ennyit szerintem.
2022. okt. 5. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!