Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Akiknek tinderrol van kapcsola...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akiknek tinderrol van kapcsolatuk, írnának arról, hogy a környezetük ezt hogy élte meg?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Érdekelne, hogy akiknek tinderrol van kapcsolata, hogyan viszonyulnak ahhoz, amikor valaki lesz*rozza az alkalmazást vagy az adott kapcsolatot, mert az a tinderen keresztül bontakozott ki?

2022. okt. 26. 09:48
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem tinderről, hanem badooról, de kb ugyanaz a kategória.

Már amikor neten kerestem társat is volt, aki hülyének nézett - volt kolléganő - mit is gondolok, kit-mit fogok én ott találni. Aztán mikor megismerkedtem valakivel, akkor jött a "ja messziről jött ember azt mond amit akar" meg "ki tudja ki az". Mert mondom te a barátodat discoban ismerted meg, te mit tudtál róla addig? Semmit.

Lehet károgni, májusban volt az esküvőnk. Ha nincs net, valószínűleg az életben nem futottunk volna össze.

2022. okt. 26. 10:06
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Miért is kéne bárki véleményével foglalkozni?
2022. okt. 26. 10:40
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

"hogy élték meg"

Ember, nem a bangladeshi gettóban szedtem össze személyesen, hanem Tinderen. Az ismeretségi körömben a korosztályom aktívan használta, használja. Az idősebbek nem nagyon tudták, hogy mi ez, de miután elmagyaráztuk, ők is teljesen természetesnek vették.

Mit kell szirénázni 2022-ben egy online ismerkedős appon? Akinek nincs rajta sikere, az meg lehetne annyira intelligens, hogy nem az appra fogja. Ha nem veszik meg a szarod Jófogáson, arról sem az oldal tehet, hanem te, amiért nincs önkritikád.

2022. okt. 26. 10:51
 4/9 anonim ***** válasza:
91%
#3 pontosan, alapból manapság mindenki online ismerkedik. Én azért elég jól nézek ki, igényes, formás sportos nő vagyok, de személyesen utoljára szerintem úgy 5 éve szólítottak le (a szórakozóhelyet ne vegyük ide). Konkrétan esélytelen élőben ismerkedni, mert nem szólítanak le a férfiak. A kondiban is csak bámulnak, de nem jönnek oda. Más nő ismerőseim is erre panaszkodnak, pedig nagyon jól néznek ki, nem arról van szó, hogy a kutyának ne tetszenének. Ezért marad a Tinder.
2022. okt. 26. 10:58
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Teljes mértékben hidegen hagy. Nem érdekel kik hogyan vélekednek a kapcsolatomról, ez csak és kizárólag rám és a páromra tartozik. Azért pedig nehogy már mi legyünk a felelősök amiért más béna volt és nem sikerült kihasználnia az alkalmazás adta lehetőségeket
2022. okt. 26. 11:07
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem személyesen nem, de több ismerősöm is tinderről volt párkapcsolata - ketten azóta meg is házasodtak a tinderről megismert partnerükkel. Én pont ezért megmosolyogtatónak tartom azt, amikor frusztrált, sikertelen meg egybites egyének azon nyafognak, hogy:

- a tinder szexpartnerkereső, és kész, és amelyik nőnek onnan van "kapcsolata", annak épp nagyban k...ják át a fejét a "chadek" (amikor a tinder alapból társkersőnek van hirdetve, csak páran elkezdték csak szexre használni)

- csak pénzleső k...k vannak fenn a nők között (a fent említett 2 ismerősöm nő, és nagyon messze állnak a pénzleső k...a stílustól... mindketten dolgoznak... az egyik most nem, mert gyesen van, de szülésig dolgozott... igényes, kedves, aranyos nők)

(mondjuk az tény, hogy sem a szóban forgó férfiak, sem a nők nem bányarémek, átlag felettiek, de nem 10/10-esek... nyilván az azért segít a sikerességben)

Mondjuk a való életben a saját közegemben pont nem tapasztaltam azt, hogy bárki lenézne bárkit azért, mert neten ismerkedik - az egyik nő kicsit szégyellte, hogy tinderről ismerte meg a párját, de sztem azért, mert vidékről jött és ott még kicsit maradiak az emberek ilyen szempontból.

2022. okt. 26. 11:16
 7/9 A kérdező kommentje:
Nekem is onnan van a jelenlegi kapcsolatom, korábban is volt onnan egy, de engem mindig zavart, hogy amikor ismerősök kérdeztek, konkrétan vártak, hogy miért nem szégyellem magam emiatt, hogy nem személyesen ismerkedtünk meg, hanem így online, ami meg nagyon rosszul esett pláne, hogy az osszesnel sokkal jobb minőségű kapcsolatot alakítottunk ki. Tudom, nem kene ezekkel az emberekkel foglalkozni, de attól meg nem tehetek róla, hogy zavar :|
2022. okt. 26. 11:45
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Mert korlátoltak, azért vélekednek így. További sok boldogságot Nektek!
2022. okt. 26. 12:07
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszönjük ♥️

Én pedig szinten mindenki másnak kívánok sok boldog együtt töltött évet ☺️

2022. okt. 26. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!