Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok jobbak azok a fiúk ismerkedésnél/kapcsolatban akiknek volt már kapcsolatuk?
Én 23 vagyok és még nem volt barátnőm. Hozzám képest jobb egy olyan fiú akinek ennyi idősen volt 2-3 barátnője?
Meg egy ilyen fiút sajnáltok hogy mennyi jó dologból maradt ki eddig?
Nekem még barátaim sincsenek, szóval eléggé magányos vagyok, még ha adna is esélyt egy lány akkor is ha ezt megtudja szerintem megutálna.
Inkább az a gond, hogy barátaid sincsenek.
Nem a múltbeli barátnő megléte a fontos, sőt, az sokszor jobb is, ha nincs ex, akihez még kötődik. Hanem a szociális érzék a lényeg. És az, hogy nincsenek barátaid, az a hiányáról árulkodik.
Nagyon vonzó, ha egy férfi jól tud bánni az emberekkel, tiszteketet vált ki belőlük, szívesen van társaságban. Nem szeretik a nők az otthonülő, csak gépen lógó pasikat, akiknek nincs élete.
Szóval első az, hogy menj ki emberek közé és keress barátokat, járj közösségbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!