Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem lett mèg mindig kapcsolatuk pedig évek óta ott élnek? Ez előtt nem ilyenek voltak.
Van két haverom akik (nem egyszerre) de kiköltöztek külföldre. Én csaj vagyok, egy baráti társaságban voltunk régen. Mind a ketten elég csajozósak voltak, volt hosszabb kapcsolatuk is 2-3 év, de az egyik azt a csajt is megcsalta többször, végül a nő elhagyta és az eléggé megrázta azért. Kb fél év külömbséggel de kiköltöztek külföldre, de nem egy városba. Volt többször is, hogy 2 éve amióta ott laknak voltam őket látogatni egy hónapig voltam ott mindig.
Azt vettem észre, hogy azóta sincs barátnőjük, kényelmesen dolgozgatnak, néha elmennek valahova, vannak már ott barátaik de mikor megkérdezi az ember akkor azt mondják nem akarnak még barátnőt, most jó így. És tudtommal össze sem jàrnak senkivel.. (ès nem, nem is lettek hirtelen melegek)
Nekem fura, mert ismertem őket itthon is és teljesen máshogy éltek ilyen szempontból. Mi lett velük? Két év alatt akárhogy is nézzük talál valakit magának az ember, és sok magyar van feléjük is. Nem járnak konkrétan bulizni sem. És azt mondják majd a jövőben szeretnének feleséget, családot.
Tudom nincs hozzá semmi közöm de nekem ez olyan fura. Férfiak ennek mi lehet az oka? Tényleg van ilyen, hogy valaki megváltozik? 25 éves mind a kettő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!