Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Normális lányokat sokszor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális lányokat sokszor kihasználják a fiúk, vagy csak pár hónapig tart a kapcsolatuk, a felszínes, közönséges lányok meg hamar és évekre tudnak barátot találni. Hogy van ez?

Figyelt kérdés

Fiú vagyok és ezt látom a lányokon. A normálisakat kihasználják, vagy nem találnak fiút, a felszínes lányok meg mindig találnak valakit akivel viszonylag sokáig együtt van.

Hogyan van ez?

2022. aug. 6. 19:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
88%
ezek szerint mégse olyan felszínesek azok a lányok, akiket te annak ítélsz meg.
2022. aug. 6. 19:49
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Én tényleg normális lánynak tartom magam, olyan értelemben mindenképpen, hogy kedves vagyok, érdeklődő, törődnék a másikkal, lehet rám számítani, de nem akarják ezt... Pedig külsőre sincs baj velem, sosem utasított vissza senki, meg a szex az oké persze, de nekem meg ez önmagában kevés.
2022. aug. 6. 20:26
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Én egy érzelmes, odaadó,segitőkész kedves lánynak tartom magam, és még soha se használtak ki a fiúk kapcsolat téren! Eleve olyan fiúk között kell keresgélni aki nem az a fuck boy kategória.

De hidd el,akit sokszor kihasználnak ez miatt az átgondolja,hogy ezek után mennyire legyen kedves, odaadó csaj. Ezzel nem azt mondom hogy bunkó lesz,de az biztos hogy kicsit visszább vesz a mennyiségből.

A felszínes lányok kapcsolata nen hiszem,hogy túl komy attól hogy több évig tart. Általában ilyen se veled se nélküled kapcsolattal küzködnek.

2022. aug. 6. 20:33
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

*komoly

*Küszködnek

2022. aug. 6. 20:34
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt néhány hónapos de évekig tartó kapcsolatom is. A néhány hónapokban kihasználtak sajnos. Ennek okát nem reszletezem, szerencsére hamar észleltem. Én is rendes és odaadó partner vagyok, ezt könnyen ki is használtak volna, ha hagyom. A kapcsolatok hossza nem függ attól, hogy ki mennyire rendes a parjaval.
2022. aug. 6. 20:35
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes a felvetés.:)

"A normálisakat kihasználják, vagy nem találnak fiút"

És azt a közhelyet hallottad, hogy nincsenek normális férfiak, illetve kevés van?

Hát így.:)

2022. aug. 6. 22:01
 7/11 anonim ***** válasza:
91%

Én nem vagyok sem felszínes, sem közönséges, de nagyon távol áll tőlem ez a cukiskodós, rendes-kedves, száj elé tett kézzel nevetgélős valami. Pedig voltam ilyen tipikus, mindenkivel szuperkedves, emberi értelemben makulátlan, megfelelési kényszeres lány is és igen, akkor valóban nem volt sikerem. Attól lett sikerem, hogy mertem vállalni magam és nem akartam mindenáron azt mondani, amit szerettek volna hallani tőlem. Van egy elég széles rétege a férfiaknak, akiknek bejön, ha egy nő elmondja kerek perec, hogy mit gondol, ha képes kicsit csípkelődni, durvulni, ha pimasz, helyenként szókimondó, néha köcsög, nem cenzúrázott és PC mindig a humora és nem mindig szuperfinom, szupernőies, szupercuki.

Mert - és ezt nem én mondtam - az hosszú távon unalmas.

2022. aug. 6. 22:03
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Velem is többnyire csak kibasźtak a pasik, pedig normális vagyok.
2022. aug. 6. 23:04
 9/11 anonim ***** válasza:
52%
Elég szomorú hogy kib@sznak veletek a pasik, de aki normális létére ilyen pasikkal áll szóba, az buta is.
2022. aug. 7. 03:30
 10/11 anonim ***** válasza:
Igen utolsó, nyilván ehhez meg kell érni. De 17 évesen nem voltam ilyen tapasztalt, mint most. Ettől nem mondanám magam butának csak tapqsztalatlannak/eretlennek.
2022. aug. 7. 08:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!