Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért gondolják sokan olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolják sokan olyan nagy tragédiának ha 22-23 évesen lesz először kapcsolatuk?

Figyelt kérdés
Ennyi idősen sem számít öregnek az ember, meg a fiatalkori kapcsolatok nem mindig annyira jó mint sokan gondolják. Meg rengetegen vannak hasonló cipőben.
2022. nov. 12. 19:44
 1/7 anonim ***** válasza:
35%

Azért, mert általában valóban tragédiának élik meg.

Most tekintsünk el attól, hogy itt sokan előadják, hogy ezzel nincs semmi gond és tök normális, mert azért jó pár hátránnyal jár.

- Eleve sok embernél a tapasztalat hiánya miatt kifognak esni. Nem mindenki akar 20 felett még mást tanítgatni minden apróságra a kapcsolatról. Mert, ezt bizony kell. Pl. oldani a szex miatti stresszt vagy egyéb dolgokat.

- Az ember társas lény, a többségnek már oviban van egy kis "szerelmes párja". Egyszerűen így fejlődünk, ha tetszik, ha nem. Egy természetes folyamatból marad ki az ember, ami értelemszerűen rossz érzést szül.

- Élmények. Rengeteg élményt lehet szerezni így. Ezekből az illető kimarad, ami szintén rossz érzés.

2022. nov. 12. 19:48
 2/7 anonim ***** válasza:
Mert nem lesz xD
2022. nov. 12. 20:24
 3/7 Hans Pötterman ***** válasza:
100%
20 évesen lett először kapcsolatom, igazából el voltam foglalva a munkával és a tanulással. Nem érzek már így 25 évesen konkrét hátrányt,a szociális készségeim megvannak a csajozáshoz azóta. Viszont! az első válaszoló utolsó pontja azért valóban rossz érzés egy kicsit. Pláne így, hogy azóta folyamatosan kapcsolatban élek,(második) mégis jelen van. Persze társul hozzá bűntudat, hogy így érzek,dehát ez van. Jobb ha korábban baromkodik az ember felelőtlenül,és nem kell később attól rettegnie, hogy majd egy komoly kapcsolatot borít fel a kíváncsiság és a kimaradt élmények miatt egy olyan társsal,akivel családot is tudna alapítani.
2022. nov. 12. 20:27
 4/7 anonim ***** válasza:

Te rugózol most is ezen, hogy ezt megkérdezed. 30 évesen nem fog számítani, vagy csak kicsit, kicsit szomorkás leszel, néha gondolsz rá, hogy "ah kihagytam a tini éveim" - de nem dől össze a világ. Az ember jelleme, kommunikációja, szociális készségei fejleszthetőek, és fejlődnek, ha foglalkozol vele.

A nagyobb probléma abból adódik, ha családból kaptál olyan sok és válogatott negatív tapasztalatot, amik miatt volt neked nehéz a kapcsolat építés, megtartás, szeretet, kötődés, érzelemkifejezés, egészséges szexualitás és annak megélése.... De mindennel lehet foglalkozni, aztán, jól leszel.

2022. nov. 12. 20:40
 5/7 anonim ***** válasza:
35%
Az a baj , hogy ez is egyfajta fejlődési szakasz , mint ha 10 évesen tanulnal meg írni , vagy addig nem élnél emberek között és nem tudnad kezelni azt a sok behatast ami erne.
2022. nov. 12. 20:57
 6/7 anonim ***** válasza:
Mert állandóan ezt nyomják a képünkbe, hogy csak kapcsolattal lehet teljes az ember élete. Én nem érzem úgy, hogy lemaradtam volna bármiről, pedig nekem sem volt még. Viszont volt egy csomó olyan élményem, ami kapcsolat mellett biztos, hogy nem lett volna, szóval egy percig sem bánom és nem is siettetem, hogy legyen.
2022. nov. 13. 00:45
 7/7 anonim ***** válasza:
27%

Azért, mert ez egy tragédia.

Olyan dolgok maradtak ki nekem, ami másnak alapvető.

A legkisebb unokatestvéremnek már 5-6 éves korában volt "barátnője".

Nekem meg 22 évesen semmi, legfeljebb csak kihasználtak a lányok.

Teljesen értéktelennek érzem magam emiatt.

22F

2022. nov. 15. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!