Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ebben a felszínes világban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebben a felszínes világban sokan hogy tudnak több éves kapcsolatot találni fiatalon?

Figyelt kérdés
2022. aug. 10. 21:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
58%
Úgy, hogy ők is felszínesek!
2022. aug. 10. 21:35
 2/12 anonim ***** válasza:
83%
Úgy, hogy az ocsú közt megkeresik a tiszta búzát.
2022. aug. 10. 21:37
 3/12 anonim ***** válasza:
94%

Úgy, hogy nem hülye konteókat gyártanak a másik nemről, mintha egy ritka új faj lenne, hanem megismerkednek egy tucat emberrel és azokkal lesznek jóban, akik mellett magukra találnak. Akikkel azonosulni tudnak, akikkel hasonlóan élnek. Lesz köztük ellenkező nemű is.

Nem teljesen értem, hogy mit vártok a másik nemtől, ha ilyen undorítóan gondolkodtok róluk.

2022. aug. 10. 21:41
 4/12 anonim ***** válasza:
86%
Szerencséjük van többnyire 😄
2022. aug. 10. 21:55
 5/12 anonim ***** válasza:
40%

Úgy, hogy nem keresik, hanem szépen egymásra akadnak.

Én gimis koromban végig szerelmes voltam előbb egyik, majd egy másik lányba, de mivel nekik nem jöttem szóba pasiként, nekem pedig a szerelem okán más lánnyal nem ment, ezért nem is volt kapcsolatom 19 éves koromig.

Úgyhogy nyugi, semmivel nem vagy elkésve.

2022. aug. 10. 22:04
 6/12 anonim ***** válasza:
31%

#3 Ja, azért olyan gyakori a megcsalás, mint télen a megfázás, és azért olyan rövidek az átlagos kapcsolatok mint Bruce Willis frizkója, mert annyira megbecsülnék egymást. A kapcsolatok színvonala is ugye híresen nagy, nem küldik el egymást a k anyjukba akár a facebookon. És még inkább nem kifelé játsszák hogy mennyire csodálatos amúgy minden, nem?

Hagyjuk már a hülyeségeidet. Szerencse kérdése nagyrészt, a másik fontos eleme talán az illúzió megmaradása. Minél kevesebb partnerrel voltál, annál inkább megbecsülöd a jelenlegit, annál inkább elhiszed hogy ez tud működni.

2022. aug. 10. 22:04
 7/12 anonim ***** válasza:
22%
Csak a felszínességük miatt tart több évig. Már néhány hónap után tudják, hogy vége lesz, de halasztgatják a szakítást. Ilyenek a több éves kapcsolatok.
2022. aug. 10. 22:06
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

" Ilyenek a több éves kapcsolatok."

Hát az enyém közel sem ilyen.

De szórakoztató ilyet olvasni.

2022. aug. 10. 22:11
 9/12 anonim ***** válasza:
71%

A negatívok el sem tudják képzelni milyen egy normális kapcsolat.

Engem egész életemben, csak normális nőkkel hozott össze a sors.

2022. aug. 10. 22:16
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Hát mi az egyetemi koleszban ismerkedtünk meg, de álmomban nem gondoltam, hogy a felesége leszek egyszer. Még amikor évekkel később újra találkoztunk és elkezdtünk járni akkor sem gondoltam, hogy köztünk lesz ennél komolyabb kapcsolat is. De az évek alatt jött annyi minden. Éltünk távkapcsolatba is, betegségek, rokon ápolása, és mégis a szakítás fel sem merült, mert életben tudtuk tartani a kapcsolatunkat. Bármi nehézség volt egy dolog soha nem ingott meg: hogy számíthatunk a másikra.

A megismerkedésünk véletlen volt. Az újra találkozás, már elrendeltett. A többi pedig rajtunk múlt. Majdnem 20 éve ismerjük egymást. Ebből 12 éve együtt vagyunk. 4 éve házasságban.

2022. aug. 10. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!