Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokan már a többedik kapcsolatban vannak, meg együtt is laknak emnnyi idősen nekem meg még kapcsolatom sem volt. Gáz helyzetben vagyok? 24F
Ismerek olyanokat akik ennyi idősek mint és a többedik kapcsolatukban vannak meg már együtt is élnek, meg van ahhol gyerek is van már, nekem meg még kapcsolatom sem volt. :/
Mindig nagyon szégyenlem magam ha ezekre gondolok hogy nagyon gáz vagyok hogy még egy barátnőt sem tudok összeszedni és sehol nem tartok.
Van idő fiam, nem kell izgulni. Hulladékabbnál hulladékabb kapcsolatok vannak a korosztályodban, olyan megcsalási rátával, amire összeszorulna a tudod mid.
Majd eljön az idő a kapcsolatra, megtanulsz 1-2 dolgot és máshogy fogod látni az egész világot. Most még a naivításod és a tapasztalatlanságod miatt magadat hibáztatod.
Van millió másik fontosabb dolog a világon, kezdve a barátokkal, önmagad megismerésével, különböző hobbikkal, célokkal, tanulmányokkal, koncentrálj ezekre.
Sokkal nagyobb eselyed van egy olyan not kifogni akinek hasonlo ertekei vannak es nem fog megcsalni az elso alkalommal amint lehetosege nyilik ra.
Csak meg kell talalnod azt a not.
Megtartani sokkal nehezebb, hidd el.
A lenyeg ha eljutsz odaig akkor legy kedves, figyelmes(agyban foleg) es merj kommunikalni. Mindegy hogy negativ vagy pozitiv a dolog. Aztan szepen kiprobaltok mindent egyutt es ennyi.
Egyaltalan nem vagy elkesve, az en parom 27 volt es orulok is hogy en vagyok az akivel "elni" kezdett.
Az elso valaszolo masik oldalrol is jo dolgokat irt.
Nem csak nok leteznek, annyi minden szep dolog van az eletben es most vagy fiatal. Az onismeret pedig talan a legfontosabb, igy sokkal kevesbe nyulsz melle parkapcsolati es barati teren is ha tudod mit akarsz es tisztaban vagy azzal mennyit ersz, biztos vagyok benne hogy nagyon is sokat, csak hidd el es ne nezd le magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!