Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokan húznak tinderen jobbra. Jó nő vagyok, de nem eléggé hogy írjanak is? Hogy megy a tinderes ismerkedés?
Figyelt kérdés
Azt hittem, hogy legalább a fiú annyi energiát beletesz, hogy ír először. De már ez is kiveszett, hogy a férfi kezdeményez?
Nem kell leszólítania, odajönni hozzám az utcán, de még először írni sem képesek. Tényleg ennyire elkényelmesedtek?
2022. aug. 20. 19:03
2/17 anonim válasza:
Én is ugyanígy vagyok, többen is jobbra húnak, matchelünk, de nem kezdeményeznek. Nem értem
3/17 anonim válasza:
Te miért nem írsz akkor? Egyenjogúság van elvileg, nem? Leszárad a kezed, ha te írsz először?
4/17 anonim válasza:
Mert egyikőtök se ír vissza beképzelt libák ezért nem írunk.
5/17 anonim válasza:
Én ebből a szempontból régimódi vagyok, szerintem a férfinek illik megtenni az első lépést. Emiatt nem írok én először
6/17 anonim válasza:
4
Akkor minek húzod jobbra, te nagyon okos?
8/17 Gymnospermatophyta válasza:
Vagy mindenkit jobbra húz és válogat azok közül, akikkel összejön a match. Ha nincs köztük olyan, aki nem tetszik neki, akkor nem ír. :D Ilyet is eltudok képzelni. Vagy olyat, hogy hát ő jól néz ki, nézzük meg jobbra húzna-e, de amúgy nem szeretne semmit.
Szóval ha valaki komolyan érdeklődik irántad, szerintem írna. Én legalábbis írnék, ha komolyan gondolnám.
9/17 Gymnospermatophyta válasza:
aki tetszik neki* bocs
10/17 anonim válasza:
Az a helyzet, hogy nem csak eletuk nagy szerelmet fogjak jobbra huzni, hanem aki szimplan tetszik/ egy menetre jo lesz… es eloszor ok is abba a lanyba/nobe fektetik a sajat idejuket, energiajukat akikbe nagyobb vonzalmat ereznek (igen kep alapjan is), jobban felkelti az erdeklodesuket. Majd mennek sorba, ha nem jon/ nem ir vissza az a lany/no akire rairtak…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!