Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért mondják sokan, hogy itt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják sokan, hogy itt lehet csajokkal ismerkedni?

Figyelt kérdés
Nekem eddig valahogy nem sikerült, pedig az ismerkedes kapcsán több opció is szóba jöhet.
2022. máj. 20. 06:07
1 2
 1/12 Noren1989 ***** válasza:
72%
Mert nekik pl összejött, több alkalommal is.
2022. máj. 20. 06:11
 2/12 anonim ***** válasza:
8%

Mert nincsen realitásérzékük!

Ha ráírsz 54 itt panaszkodóra, hogy jaj soha senki nem ír rám, nem kellek senkinek, jaj nem....

49 nem ír vissza, 4 megírja (ebből a neve alapján 3 ugyan az a Harry Potter rajongó, aki a társkeresőn nő, az üzletek és pénzügyekben meg férfi), hogy neten nem ismerkedik, közben a hozzászólása szerint élőben nem szeret. A maradék 1 meg küld egy képet a szőrös hátsó likáról miközben belógnak a tojásai is a képbe, hogy volt-e már dolgom egy igazi nővel, persze az is elképzelhető, hogy ez is a Harry Potter-es rajongó, de más regről :)

2022. máj. 20. 06:43
 3/12 anonim ***** válasza:
77%

Én úgy gondolom, hogyha direktbe próbálsz meg ismerkedni és ráírsz másokra, akkor nem hiszem, hogy túl sok sikert fogsz tudni elérni.

Olyan simán megtörténhet, hogy valakivel valami kapcsán elkezdtek beszélgetni és kialakul belőle valami más is. Nekem volt innen kapcsolatom.

2022. máj. 20. 07:30
 4/12 anonim ***** válasza:
84%
Mindenhol lehet csajokkal ismerkedni, nem csak itt. Hogyha neked nem jön össze, valószínűleg valamit rosszul csinálsz, tapasztalatlan vagy.
2022. máj. 20. 07:37
 5/12 anonim ***** válasza:
79%
Itt nagyon jól lehet ismerkedni 😝
2022. máj. 20. 07:57
 6/12 anonim ***** válasza:
91%

Őszintén? Mert jobban járok ha meg se nézem a privátokat. És ez jól tudom, hogy sok másik nővel is így van.

Az az univerzális probléma, hogy itt mindenki normálisnak találja magát. A normális viszont az én szememben az, akit ha elutasítok, akkor egy "azért köszi, hogy visszaírtál" választ küld. Viszont ez az elenyésző esetek száma. A legtöbb férfi elkezd követelődzni, agresszív lesz, vagy egész egyszerűen elkezd káromolni. Ezek után nincs kedvem megnézni az üzeneteket, ezt elhiszed?

Vagy másik példa: néha felnézek szépség és divat kategóriába és válaszoltam már olyan kérdésre, ami valami olyansmi volt, hogy hol lehet normális áron B kosaras melltartót venni. Elmondtam az én lelőhelyeimet, hisz ugyanezzel a mérettel rendelkezem, reális tanácsot tudok adni.

Mit gondolsz, mennyi üzenetet kaptam ezután? Sokat, és nem a témában segítségkérésre, hanem arra, hogy küldjek képet a mellemről, vagy az ő fétise a pici cicis lányok és menjek már be vele a málnásba, stb. Az elutasítást meg tudod hogy kezelik itt? "amúgy is biztos lógó csöcsöd van és ilyen kis mellel semmit se lehet csinálni, még a tenyerem is nagyobb", stb jellegű bántások.

Szerinted amikor 10-ből 9 férfi ez a szint, akkor bárki megnézi szívesen a levelit? Nem csoda, hogy nem lehet itt ismerkedni.

2022. máj. 20. 08:01
 7/12 anonim ***** válasza:
5%
Lehetni lehet, de altalaban mar csak a gaz nok maradtak a kategoriaban.
2022. máj. 20. 08:02
 8/12 anonim ***** válasza:
91%
A legjobb, mikor a mellméretemből megmondják, hogy érdekes és kedves vagyok.
2022. máj. 20. 08:12
 9/12 anonim ***** válasza:
0%
Pont ugyanolyanok az oldalon a ferfiak, mint a nok. A kulonbseg alattam lathato: A ferfiakrol lehet rosszat irni, a nokrol nem.
2022. máj. 20. 08:12
 10/12 anonim ***** válasza:
Ki mond ilyet?
2022. máj. 20. 11:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!