Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szeretnék (24F) rámozdulni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretnék (24F) rámozdulni a zenetaráromra (37N). Diszkréten. 57 éves férje van, nem komolyabb a kapcsolatuk, minthogy együtt nevelnek gyereket. Hogyan lehetne ezt?

Figyelt kérdés
Nagyon formálisak egymással, és nagyon, egyre inkább kijön a korkülönbségük, a tanárom fiatalosan tartja magát, a férje viszont benne van már a korban, és ezt is, meg mindent is, most a legkevesebb rosszindulattal írom, de igazán nem olyannak tűnnek ők nekem, akik valaha is még összemelegednének. Nekem nagyon bejön a tanárom, ő is kedves és közvetlen velem. Hogy lehetne diszkréten megtudni, benne-e lenne találkozásokban? Úgy, hogy ez ne bántson meg senkit. Meg hogy ne legyen közöttünk ez miatt fura a levegő ezután. Nők, nektek milyen formában nem lenne sértő egy fiatalabb férfi ilyenfajta közeledése?

2023. okt. 11. 18:47
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
92%
Na pont ezért van idosebb párja...ha még kérdezni kell mit hogyan, szerintem inkább hagyd békén a harmincas nőket. Ott már azért elvárás hogy sajat kútfőből kitalald az ilyet. Az hogy xy nőnél mi valik be semmit se jelent. Ő külön személyiség
2023. okt. 11. 18:51
 2/13 anonim ***** válasza:
90%

Azt szerintem vagy sehogy, vagy csak baromi nagy szerencsével tudod sértődés nélkül beadni, hogy szívesen ápolgatnád, diszkréten. Ebben az esetben várdd meg, amíg ő ad egyértelmű jelet.

Azt meg te se gondolod komolyan, hogy szeretnéd, ha ezentúl nálad laknak és együtt nevelnétek a gyerekeit. Lehet, hogy ez neked nem tűnik komoly dolognak egy olyan házasság, ahol "csak" a közös gyereket nevelik fel, de a felnőtt életben kevés ennél fontosabb dolog van.

2023. okt. 11. 18:53
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha ő nem vevő rád sehogyan.
2023. okt. 11. 18:53
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

megkérdezni megkérdezheted. azért a nemleges választ is próbáld elfogadni :)

ha csak megkennéd inkább sehogy, de abba gondolj bele, köztetek is van pár év :)

F

2023. okt. 11. 18:56
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

"férje van, nem komolyabb a kapcsolatuk..."

🤣🤣🤣

2023. okt. 11. 18:57
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

"Megkennéd"...😂

Én meg ezen röhögök.

2023. okt. 11. 19:00
 7/13 anonim ***** válasza:
92%

"kedves és közvetlen velem" - a tanárod, fizetsz neki, hogy tanítson, mégis milyen lenne veled, te nagyon h..lye?!

Látszik, hogy kb. az egyetlen nőnemű, aki szóba áll veled, és a társas viselkedés nyilvánvalóan nem az erősséged, ezért segítek kicsit:

- kultúrember nem mások előtt nyalja-falja a társát, legfőképpen nem a fizető kuncsaftja előtt nem;

- nem vagytok egy baráti kör tagjai, ahogy a társaságodban viselkednek, egyáltalán nem mérvadó abban a kérdésben, hogy milyen a kettejük viszonya.

Mellesleg, ha teljesen más irányból, delogikusan közelíted meg a kérdést: a farkadon kívül mit tudnál nyújtani neki, ami felülmúlja a vén kecskét?

2023. okt. 11. 19:02
 8/13 anonim ***** válasza:

Ezt láttam!

A ZONGORATANÁRNŐ ugye? Vagy a SECRET LOVE AFFAIR [link]

2023. okt. 11. 19:09
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Hogy választ is kapj, bokolj neki egyszer nagyon egyértelműen, és figyeld a reakcióját. Illetve hagyd hogy ő is átgondolja. Ha a következő alkalommal van szikra akkor tovább mehetsz, ha nincs akkor nagyon húzd meg magad és seemi esetre se kozeledj.

Amúgy egy tanár rengeteg diákot tanít, ezer kalandja lehetne, de nincs. Valószínűleg téged is el fog utasítani.

Van a városban másik zenetanar? Tudj hová menni ha váltani kell!!

2023. okt. 11. 19:16
 10/13 anonim ***** válasza:
83%

ne próbálkozz éppen egy kapcsolatot akarsz szét baszni te gerinctelen f*.

most hogy tudod hogy mi vagy remélem békén hagyod őket.

2023. okt. 11. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!