Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez így normális a kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez így normális a kapcsolat elején, ennyi együtt töltött idő?

Figyelt kérdés

Talalkozgatok egy pasival, aki mindennap akar latni

Ami rendben van.

Mondjuk elhív autóval egy sétára, vagy kávéra. Vagy egy bevásárló központba. Ez kb 2-3 óra.

Utana már mennék haza .

Ő meg azt szeretné, ha felmennék hozzá vagy ő hozzam.

Parszor ebbe bele egyeztem.

Aminek az a vége, hogy a látogatása sose ér véget, végül ott van ejjel 12 óra es meg akkor gyújt ra egy utolsó cigire, es ha jobban meggondolja, nalam is aludna es tőlem menne munkába.

Csak 1-2 hónapja ismerem.

Utana delutan mikor jön ki a munkából ezt meg akarja ismételni

En ezt kimerítőnek tartom

Meg is mondtam neki vegul.

Nem is az a kérdés, h mit mondjak neki, hanem hogy normalis ennyi együttlét par het ismeretség utan?

2023. júl. 13. 14:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
86%
ÉN nem bírnám, biztos van, aki igen, mert nincs sakját élete, nekem ez így nem férne bele.
2023. júl. 13. 14:35
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Eddig három komoly kapcsolatom volt életemben, mindegyikben napokat töltöttünk együtt egyhuzamban egy-két hónap után. Akivel nem akartam ennyi időt tölteni vagy ő nem akart velem, abból nem is lett semmi komoly.
2023. júl. 13. 14:36
 3/11 anonim ***** válasza:
26%
Hogy akarsz te így összeköltözni valakivel???
2023. júl. 13. 14:38
 4/11 A kérdező kommentje:
Hat nem akarok föltetlen összeköltözni túl hamar vagy csak akkor ha úgy erzem hogy nem bírok élni a masik nelkul
2023. júl. 13. 14:48
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Mikor megismerkedtünk, mi is ezt csináltuk. Aztán 1 hónap után össze is költöztünk.

7 éve vagyunk együtt, ma már a férjem 😅😊

Nekem belefért. De csak vele. Voltak elötte rabdijaim, próbálkozásaim, de azok ilyen heti 1-2 talik voltak. Nem is lett belőlük semmi.

2023. júl. 13. 14:53
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk pár hét után kicsit sok lehet valóban....

Szerintem mond meg neki, hogy kicsit lassítsatok, mert neked ez túl gyors. Találkoztatok mondjuk hetente egyszer, és hétvégére meg szervezetek egy egész napos dolgot, vagy esetleg hétvégére jöjjön ez az ottalvos dolog akkor.

2023. júl. 13. 14:55
 7/11 anonim ***** válasza:
74%

Nekem jó az ilyen, én szeretek sok időt tölteni azzal, akivel együtt vagyok, az ideális az a minden szabad percem :D Ettől még van életem, csak nekem a párkapcsolat a prioritás, nem az egyedül végezhető hobbi.

De kinek mi. Voltam már olyan sráccal, akinek a heti 2 tali volt az ideális, nem is illettünk össze, utánam távkapcsolata lett, mert vele elég volt ritkán együtt lenni, és én is megtaláltam a megfelelő társat, akivel már az eleje óta heti 6-7 napot együtt voltunk, most meg együtt élünk :)

2023. júl. 13. 14:57
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ez sok lenne, a heti 1-2 meg édeskevés. A heti 3-4 számomra az ideális, amellett jut idő a saját dolgainkra is, de ahhoz is elég, hogy elmélyüljenek az érzéseink. 27N
2023. júl. 13. 15:04
 9/11 anonim ***** válasza:
46%
Én szerintem, ha nem csak a himihumiról szól a dolog akkor lehet normális. Max át kelk küldeni egy másik szobába.
2023. júl. 13. 15:33
 10/11 anonim ***** válasza:
91%
nekem sok lenne. nagyon sok.
2023. júl. 13. 17:12
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!