Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez így normális a kapcsolat elején, ennyi együtt töltött idő?
Talalkozgatok egy pasival, aki mindennap akar latni
Ami rendben van.
Mondjuk elhív autóval egy sétára, vagy kávéra. Vagy egy bevásárló központba. Ez kb 2-3 óra.
Utana már mennék haza .
Ő meg azt szeretné, ha felmennék hozzá vagy ő hozzam.
Parszor ebbe bele egyeztem.
Aminek az a vége, hogy a látogatása sose ér véget, végül ott van ejjel 12 óra es meg akkor gyújt ra egy utolsó cigire, es ha jobban meggondolja, nalam is aludna es tőlem menne munkába.
Csak 1-2 hónapja ismerem.
Utana delutan mikor jön ki a munkából ezt meg akarja ismételni
En ezt kimerítőnek tartom
Meg is mondtam neki vegul.
Nem is az a kérdés, h mit mondjak neki, hanem hogy normalis ennyi együttlét par het ismeretség utan?
Mikor megismerkedtünk, mi is ezt csináltuk. Aztán 1 hónap után össze is költöztünk.
7 éve vagyunk együtt, ma már a férjem 😅😊
Nekem belefért. De csak vele. Voltak elötte rabdijaim, próbálkozásaim, de azok ilyen heti 1-2 talik voltak. Nem is lett belőlük semmi.
Mondjuk pár hét után kicsit sok lehet valóban....
Szerintem mond meg neki, hogy kicsit lassítsatok, mert neked ez túl gyors. Találkoztatok mondjuk hetente egyszer, és hétvégére meg szervezetek egy egész napos dolgot, vagy esetleg hétvégére jöjjön ez az ottalvos dolog akkor.
Nekem jó az ilyen, én szeretek sok időt tölteni azzal, akivel együtt vagyok, az ideális az a minden szabad percem :D Ettől még van életem, csak nekem a párkapcsolat a prioritás, nem az egyedül végezhető hobbi.
De kinek mi. Voltam már olyan sráccal, akinek a heti 2 tali volt az ideális, nem is illettünk össze, utánam távkapcsolata lett, mert vele elég volt ritkán együtt lenni, és én is megtaláltam a megfelelő társat, akivel már az eleje óta heti 6-7 napot együtt voltunk, most meg együtt élünk :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!