Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok,randiznátok olyan pasival aki a volt exe anyjánál él?
Figyelt kérdés
A volt baratnőmmel együtt éltünk az anyja lakásában.
Szakítottunk,sokminden miatt nemcsak az egyetem végett, az exem elment az ország másik végébe egyetemre(kollégiumba)
Mivel drága az egyetem,és az anyja nem gazdag,
nyilván kell is a pénz neki,nekem pedig az olcsó lakhatás,és engem ismert,mert laktam is itt már nála, ezért olcsón kiadta nekem a lakásában kis szobát.
Viszont elkezdtem mostanában randizni egy lánnyal,és teljesen ki van ezen akadva.
2024. máj. 19. 07:16
11/13 anonim válasza:
En biztos nem laknek az exem anyjánál, ahol zero maganélet van, és nem csinalhatok amit akarok, csak megkell magamat húznom. Ha ennyire nincs pénzed húzd meg magadat, de ilyenekről ne is álmodj, hogy te majd nőket hordassz neki oda fel! Eleve olyan lakásba mennék ahol a társalbérlő is ugyanúgy bérlő, nem erezteti hogy a saját háza, és hoz meg mindenféle szabályt, hogy nem vihetek fel senkit, meg ezt meg azt így úgy csináljam!
12/13 anonim válasza:
De mit anyósoztok 😂😂😂 beszarás..
Nem voltak házasok. Nem volt soha sem az anyósa.
13/13 anonim válasza:
Elég toleráns vagyok, de hogy a volt anyósjelölttel éljen... Hát ez nekem is sok lenne. Ennél a kollégium is jobb. Vagy ha több fiú béreltek egy nagyobb lakást (ugy nem olyan drága), vagy tényleg bármi más opció.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!