Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülállóknak szól a kérdésem. Mióta vagy szingli? Te mit gondolsz miért nem találsz normális párt?
Jöhet az is hogy minden pasi csak azt akarja vagy hogy minden nő csak a pénzre megy.
De örülnék más válasznak is. 😇😊

Közel 4 éve vagyok szingli.
Erősen középkorúként és nagyon komoly pszichés problémákkal nem fogok már találni új partnert.

#40 Nyilván, ha hatszor szültem volna otthon, mint ahogyan azt a nagyanyám is tette anno, akkor lehet, hogy lennének számodra is érdekes infóim. Elkezdve a helyes táplálkozástól, az intim tornákon keresztül, a női test izomzatának a szülést segítő megerősítéséig, egy csomó minden. Tőlem ezt hiába kérded, mert már az anyám se tudta, nem hogy még erről beszélt is volna nekem, csak úgy magától. A nagyanyámat, őt szívesen kifaggatnám a témában, már a mai fejemmel, de erről sajnos már lecsúsztam. A húgom is, nem is lett csak egy gyereke.
Még a mai napig is vannak "primitív" kulúrával rendelkező népek a bolygón, akik császározás nélkül is fenn tudtak maradni, lehet őket is érdemes lenne megkérdezni, megfigyelni a témában.

Dehogy tabusítanám, csak a férfiak ne okoskodjanak bele ebbe is.
Sokkal súlyosabb közügyek is zavarhatnának, de ugye azt kellett választani, amiben csak beszélni tudsz, érdemben tenni nem.

#47 Sajnos igen, én is szinte csak az egy szavazatommal szoktam leginkább résztvenni a legtöbb közügyünkben. Csak ennyi talentummal áldott meg az ég.
Tüncizni viszont már egyszer voltam, hogy mondjak valami biztatót is. De még onnan is elkéstem. Alig láttam valamit a Gyurcsányból a parlament mellett. Puzsér egy másik helyen szónokolt éppen akkor és láthattam a szakállas ordibáló fejét.
Az, hogy védem a természetet, a vadon élő élővilágot, az közügy? Mert ilyet napi szinten szoktam végezni?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!