Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szükség lenne chad különadóra?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szükség lenne chad különadóra?

Figyelt kérdés
Amiért elveszik a szexet a kevésbé chad pasiktól?
2024. ápr. 19. 20:56
1 2 3 4
 31/38 A kérdező kommentje:

30

Genetikán múlik azért.

Sokan ezt nem értik, főleg azok akik alapból jól néznek ki.

2024. ápr. 23. 08:57
 32/38 anonim ***** válasza:

30 mondjuk a fogyáshoz ezekből technikailag egyik sem kell, kaloriadeficitben kell enni és fogyni fogsz, igazából ez fizika. Gyanítom hogy itt az edző lesz a hunyo, legalább is enyhén szólva gyanúsak a körülmények. 3 kiló megy le 9 hónap alatt és közben 3szor emel árat majd utána egy év alatt még ötször:D.

Ez a faszi arra játszott hogy szar a szolgáltatása de legalább jó sokat kér el, hogy az alatt a rövid idő alatt is amíg rájössz hogy xart sem érnek a módszerei jó sokat otthagyjál.

2024. ápr. 23. 13:01
 33/38 anonim ***** válasza:

32.

A cégben/teremben az összes emelt, egyszerre, úgyhogy az lehet max, hogy mind kókler. Két különbözőnél is voltam a 9 hónap alatt, az egyik férfi edző volt, a másik pedig nő, de sokra nem mentem egyikükkel sem.

És kb. azóta nem is hiszek benne, hogy lehetséges jó alkatot elérni. Ez alapból ilyen, hogy aki "gizdának" születik, az itt verheti magát, hogy többek eszik, mint három másik ember, "mégsem hízik semmit" (nyílik a macheta a zsebemben az ilyenektől), a többiek pedig a semmitől is.

A kalóriás módszer ideig-óráig működőképes, de nem lehet örökké ezt figyelgetni, mert még az a pici öröm is megszűnik az életben, ami van, hogy "ma 3 fűszálat legelhetek, 4 már sok".

2024. ápr. 24. 08:46
 34/38 anonim ***** válasza:

"A kalóriás módszer ideig-óráig működőképes, de nem lehet örökké ezt figyelgetni, mert még az a pici öröm is megszűnik az életben, ami van, hogy "ma 3 fűszálat legelhetek, 4 már sok."

Nem egy ideig-oraig működik hanem csak ez működik, mint írtam ez elemi fizika. Ha te kalória deficitben vagy akkor fogyni fogsz ha pedig tobbletben akkor hízni. Nyilván az életkorral, életmóddal változik hogy mi az a kalória mennyiség ami "szinten tartja" a tested és mi az amitől fogysz/hizol, de az elv ugyanaz. Nyilván a jó fizikumnak ez is az ára, ha meg egy adott időszakban vágyom arra a "pici örömre" hogy zabalhassak akkor zabalni fogok és majd viselem a következményeit, később meg majd visszaszerzem a formát ha akarom meg tudom.

Hozzáteszem hogy az nem tűnik valami jó dolognak ha az éves az egyetlen "pici öröm" az életben, bár ja, jó ételeket enni jó az biztos.

Az viszont - talán az ilyen nagyon gyors metabolizmusu növésben lévő iskolás sracokat kivéve - szerintem egy frusztrált tévhit hogy rámondod emberekre hogy "ez genetika, ez annyit eszik amennyit akar és mégis jól néz ki". Ismertem ilyen srácot akire ezt rámondták, én viszont edzettem is vele és ezek a pofázós emberek már a bemelegítésén kidőltek volna.

Na mind1 meggyőzni nem akarlak, annyira azért nem érdekel, csak leírtam hogy ha más idekeveredik azért ne vedd el a válaszaiddal a kedvét teljesen a sporttól és hogy változtasson a testén ha akar.

2024. ápr. 24. 11:49
 35/38 anonim ***** válasza:

34.

25 volt, aki ezt a dumát benyomta, extrém idegesítő az ilyen. Persze a stílusa alapján egy ócska troll, de akkor is bosszantó!

Az életben sok élvezet nincs, a legtöbb dolog tök egyforma és unalmas. És még értelme sincs nagyon semminek, mert úgyis mind megdöglünk, függetlenül attól, ami előtte történt. Akkor meg minek erőlködni?

2024. ápr. 24. 12:06
 36/38 anonim ***** válasza:
81%

"Az életben sok élvezet nincs, a legtöbb dolog tök egyforma és unalmas. És még értelme sincs nagyon semminek, mert úgyis mind megdöglünk, függetlenül attól, ami előtte történt. Akkor meg minek erőlködni?"

Okés, persze. Csak esetleg kezdhetted volna ezzel hogy minden értelmetlen és minek erőlködni. Mert így full fölöslegesen írtuk egymásnak a válaszokat az edzésről, diétázásról meg genetikáról. Máskor ne vesztegessuk egymás idejét.

2024. ápr. 24. 12:51
 37/38 anonim ***** válasza:

36.

Ha mást csináltál volna ugyanezen idő alatt, az is ugyanolyan értelmetlen és felesleges lett volna, mert egy nap úgyis meghalsz, és akkor minden odavan. Az életnek az előre "beprogramozott" halál miatt, semmi értelme nincs.

Még ha kb. jótettek vagy elért eredményeken múlna az ideje meg a módja, de még ez sem. Lehetsz akárki, lehet hogy életed utolsó 10 évét rákban szenvedéssel fogod eltölteni, fájdalmak parádéja közepette.

A nagy g..i pedig csak simán elalszik 110 évesen, 0 szenvedéssel. Szerencsejáték, lutri és NEM MÚLIK semmin, csak a szerencsén. Az ember, mint tényező, max ronthat rajta, de nem javíthat.

2024. ápr. 24. 13:03
 38/38 anonim ***** válasza:
Szerintem ne adj ötleteket a Pénzügyminiszter Úrnak... Amilyen állapotban van a Költségvetés. :D
2024. ápr. 24. 18:06
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!