Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szükség lenne chad különadóra?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szükség lenne chad különadóra?

Figyelt kérdés
Amiért elveszik a szexet a kevésbé chad pasiktól?
2024. ápr. 19. 20:56
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
#20 lehet hogy van benne egy ilyen is hogy el akarják érni hogy mindenki így nézzen ki de a társadalmat elnézve a többség nem így néz ki mint azok a modellek. Én pl kifejezetten nem akarok úgy kinézni én fogyni szeretnék hogy legalább átlagos testalkatom visszakapjam.
2024. ápr. 22. 12:08
 22/38 A kérdező kommentje:

21

Ám ha valóban ezt akarják elérni de sokan mégsem képesek rá mivel nincsenek meg a veleszületett adottságaik ehhez, akkor mégis hogyan fog mindneki így kinézni. Egész egyszerűen úgy, hogy az így kinéző emberek szaporodását ösztönzik ezzel és hasonló programokkal. Ha eleget szajkózzák, hogy így kell kinézni akkor egy idő után az emberek csak az így kinéző emberekkel fognak szaporodni, ami néhány emberöltő alatt elvezethet ahhoz, hogy mindenki így fog kinézni.

2024. ápr. 22. 14:45
 23/38 anonim ***** válasza:
45%
#22 de senki nem születik izmosnak hanem edzenek érte. Igazából bárki el tudja érni csak azért tenni kell.
2024. ápr. 22. 14:51
 24/38 anonim ***** válasza:
17%

23.

+ jó sok pénz is kell hozzá, mert az otthoni edzegetés semmit sem ér. Tökéletes étrend követése, egymillió kilós súlyok emelgetése, ilyen-olyan spéci gépek, útmutatás... egyik se olcsó. Nem véletlen kevés az izmos ember (és azok egy része is csaló olyan értelemben, hogy sosem tett érte, csak alapból gizda), és azok is gazdagok.

2024. ápr. 22. 19:57
 25/38 anonim ***** válasza:
Lusta szarok kifogásai.
2024. ápr. 22. 20:07
 26/38 anonim ***** válasza:
0%

25.

Akkor fizeted majd, akinek ez a "kifogása"? Akkor lesz jogos ez a beszólás. Addig meg olyan vagy, mint Cartman Costa-Ricában a szegénynegyedben "takaroggyatok dógozni!!!"

2024. ápr. 22. 20:09
 27/38 anonim ***** válasza:
#25 vagy csak nem mindenki szeretne izom torony lenni? Csak mert ma ez a divat ha valaki leírja hogy sikertelen rögtön ott van hogy irány gyúrni.
2024. ápr. 22. 21:08
 28/38 A kérdező kommentje:

27

Meg amúgy is ha csak ennyin múlik már nem érné meg. De ez fhasság. Az sem mindegy ki gyúrja ki magát. Aki alapból jó genetikájú, annak kell heti 3x 10 fekvőtámasz és acélosan is néz ki. Akinek meg pocsék genetikája van azon a szteroid sem sokat segít.

2024. ápr. 22. 21:35
 29/38 anonim ***** válasza:
26, meg se próbáltad, te szerencsétlen. Csak a kifogásokat gyártod minden kérdés alatt mindenre.
2024. ápr. 22. 21:54
 30/38 anonim ***** válasza:

29.

Ez most nagyon csúnyán mellément, cimbora. 9 hónapig jártam edzőterembe, futópadoztam, bicikliztem, emeltem a súlyokat, amiket a "tréner" mondott. Veszett sok pénzbe került, 9 hónap alatt 3 alkalommal emeltek árat (egy ismerősöm még utána is járt, ő újabb 1 év alatt 5 áremelést látott még). Haszna szinte semmi nem volt, minimális állóképesség-javulás. Fogytam 3 kilót, ami kb. semmi.

Aztán meg is untam, hogy nincs érdemi látszatja, viszont cserébe jó sokba kerül, és otthagytam. Nem volt értelme. Majd ha fizeti valaki, az azóta valószínűleg 10-20 alkalommal ismét emelt díjakat, akkor majd megyek.

2024. ápr. 23. 08:02
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!