Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Odavagyok a telt lányokért....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Odavagyok a telt lányokért. Hogyan tudnék közeledni feléjük?

Figyelt kérdés

A húszas éveim végére fogalmazódott meg bennem ez a felismerés. Eddig csak normál testalkatú barátnőim voltak, és abból sem sok. Nem vagyok nagy hódító, nem is célom azzá válni - és ne értsetek félre, semmi extrém, egészségtelen hájfétis - csak egy bájos kis husinyuszit szeretnék magam mellé, akivel megoszthatom az életemet.

Csak, hogy nagyjából értsétek, mire gondolok - tőle pl. teljesen kész vagyok:

[link]

Furcsának tűnhet elsőre a kérdés, de a társadalmi nyomás, és elvárások miatt biztosan többet szoronganak, sokkal több komplexusuk van, átlagosabb társaiknál. Nem is kell messze mennem, haveri körben már rájuk (vagy akár a profilon szereplő hölgyre) is húzzák a szájukat, és ízléstelen, perverz idiótának néznek. Ha ennyire talán nem is, de kiröhögnek, és legyintenek. Ez azért nem lehet könnyű a mindennapokban, bármennyire is próbálnak erősnek, büszkének maradni.

Nem tárgyként, szexuális kielégülésem fétiseként tekintek rájuk, egyszerűen csak ez a preferenciám. Ezt a barátaim is elég nehezen fogadják el, akkor mit várjak egy nőtől?

Például, természetesen nem azzal indítanék ismerkedésnél, hogy "de jó a s*gged, baba", de később, ha kialakul valami, az ex-barátnőimnél szerettem méltatni, akár csak szimpla kedvességből, a fizikai tulajdonságaikat is. Ezeknek a bókoknak örültek, el is hitték, és jól fogadták. Ezt egy husisabb lány is ugyanúgy el tudja hinni nekem őszintén anélkül, hogy bármilyen negatív ellenérzése lenne a bókkal kapcsolatban a pl. komplexusai miatt?

Ilyesmikre gondolok. Mik a tapasztalataitok, csak én gondolom túl?

2024. márc. 18. 10:10
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is a telt lányok tetszenek, bár az általad linkelt kicsit már túl sok.
2024. márc. 18. 11:03
 12/24 anonim ***** válasza:
38%
Milyen érdekes, hogy mennyire mást jelent egy nőnek a telt, mint egy férfinak. Én a telt alatt a linkelt nőre vagy ilyen Sirokai Diána félére gondolok, a férfiak meg egy 60 kilós átlagos alkatú csajszira xD Most akkor a telt nem a kövéret jelenti?
2024. márc. 18. 11:10
 13/24 A kérdező kommentje:

#11 És miket tapasztaltál?

#12 Nekem mindegy hogy nevezzük, eufemizálhatunk bármit, de a lényegen nem változtat :D chub 4 prez <3

2024. márc. 18. 11:13
 14/24 anonim ***** válasza:
56%
Én is ilyen vagyok, de én nem tudom elfogadni magam, ezért nem tudom elképzelni, hogy fétisen kivül mit látsz egy ilyen nőben. Mert ha előbb megismered a személyiségét és utána mondod el, hogy elfogadod a külsejét az más. De fordítva ez nekem csak háj fétisnek tűnik. Ott meg nem az adott ember érdekel, csak az ahogy kinéz.
2024. márc. 18. 11:24
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
#14 mondjuk vékony nőként én nem értem ezt a logikát, szerinted pl. én a személyiségem miatt jövök be annyi pasinak? Lóf*szt, a testem miatt. A személyiség csak a második lépcső, először a testi vonzalomnak kell meglennie. Inkább örülj neki, hogy valakinek pont úgy tetszel, ahogy vagy.
2024. márc. 18. 11:28
 16/24 anonim ***** válasza:
49%
Mind fétises aki direkt ducit keres. Aki nem keresi, hanem ismer egyet és beleszeret, maximum az lehet normális.
2024. márc. 18. 11:28
 17/24 A kérdező kommentje:
#14 Isten ments, hogy azzal indítsak, igazából marhára nem érdekelne semmilyen forma, ha eleve a személyiséged nem tetszik. Ebben az esetben megette a fene az egészet. Azt, hogy odalépek-e egyáltalán hozzád, valóban eldöntheti a küllemed - de kinél nem? Miért hihetetlen ez számodra, vagy bárki számára?
2024. márc. 18. 11:29
 18/24 anonim ***** válasza:
85%
Mert mondjuk az ilyen nőknek, lányoknak beszólnak és megalázzák a legtöbben. Még a kollégák és barátok is folyton viccelődnek rajtad. Elég kevés ember van, aki normálisan áll az emberhez, de ezt nem is csodálom.
2024. márc. 18. 11:36
 19/24 A kérdező kommentje:
#18 Pont a torkánál ragadtad meg a kérdésemet, és örülök, hogy írtál. Ez a fő oka annak, hogy nem hiszed el? Mások véleménye, elvárása, ami szépen eltorzította az önképedet?
2024. márc. 18. 11:40
 20/24 anonim ***** válasza:
49%

Nem kell ebbe belemagyarázni semmit. A kövérség betegség, akár szervi akár mentális, de valaminek a következménye. Lehet hogy nem halsz bele azonnal, de mindenképpen egészségtelen és igénytelen, és az ember alapvetően nem szeret egészségtelen, igénytelen embereket nézni. Ez olyan mintha valakinek a fogatlanok jönnének be. Talán az ő hibája, talán nem, de semmiképp sem szép látvány és a helyrehozása már csak igény kérdése. Ráadásul a fogyáshoz nem kell pénz sem.

De amit sokan nem fognak fel, hogy a kövérek ezzel tisztában vannak. Tudják magukról hogy kövérek, hogy egészségtelenek, hogy igénytelenek. Saját maguknak sem tetszik a látvány és ez így van jól. Legalább talán egyszer elindul valami motiváció.

Ha te összejössz és bókolsz egy 150kg-os nőnek, úgy állítod be hogy semmi baj nincs vele, azzal aláírod a halálos ítéletét.

Ja és tudom miről beszélek, voltam 120kg, szerencse hogy nem volt pasim mert már halott lennék.

2024. márc. 18. 11:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!