Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Elvált nők, nektek mennyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvált nők, nektek mennyi időbe telt, amíg a válás után új komoly kapcsolatot kerestetek?

Figyelt kérdés
Én ebben a cipőben járok, néhány hónapja lettem szingli, így egyelőre jó nekem, van egy srác, akivel szexkapcsolatom van. Biztos érzem majd, ha készen állok megint komolyra, de nektek mennyi időbe telt ez?

2023. máj. 11. 09:44
 1/4 anonim ***** válasza:
60%
Én elvált pasiként mondom, kellett jópár hónap, legalább fél év. Igazából ahhoz, hog, teljesen túl tudjak lépni az előző kapcoslaton, mindenképp kellett záró akkordként egy új szerelem.
2023. máj. 11. 09:53
 2/4 anonim ***** válasza:
57%
1,5-2 év után merült fel bennem az igény. Főleg mert zaklatott, fenyegetett - örültem, hogy élek a kisgyerekkel.
2023. máj. 11. 11:02
 3/4 A kérdező kommentje:
2: Sajnálom. 😥
2023. máj. 11. 11:33
 4/4 anonim ***** válasza:

Kb fél óra.

Összevesztünk, szakítottunk. Párom összepakolta a cuccait, és elment. Végleg elköszönt.

Én tudtam, hogy kakik egy titkos hódolóm a házban, aki a postaládáknál mindíg bókolgat nekem.

Lementem, tudtam, hogy melyik az ő ládája, megnéztem melyik lakásban lakik.

Fölmentem hozzá, és megmondtam neki, hogy ha gondolja akkor lehet valami közöttünk, mert felszabadultam.

Ő nagyon örült, csináltam egy finom sült csirkét. Ő lejött hozzám vacsorára,természetesen hozott egy üveg bort, meg pizsomát.

2023. máj. 12. 18:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!