Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszintén, fiúk-lányok ez a kategória Nektek még bejövős, vagy már a kövér, túl telt?
Figyelt kérdés
Azért jó példa ez a nő, mert alapvetően nagyon szép, vonzó, de alakja alapján megosztó lehet. Mivel nyilvános videói vannak, talán nem sértek személyiségjogokat, ha egy videóját itt megosztom:
2023. júl. 12. 15:02
1/20 anonim válasza:
Nekem nem vonzó. Pár liter szesz után lehet betenném neki ha más nem akadna de tenyleg semmit nem latok benne.
2/20 anonim válasza:
Nem vonzo, nem csunya de osszkep nagyon rossz ilyen alakkal pedig minimalis munka lenne helyre raknia magat.
3/20 anonim válasza:
Nem az alkata az, ami miatt nem jön be.
4/20 anonim válasza:
Ez már a nagyon durván, egészségkárosítóan túlsúlyos kategória. Számomra már kis duciság is zavaró, szóval nagyon taszító. Nem csak mint nőként, hanem emberként is.
5/20 anonim válasza:
"alapvetően nagyon szép, vonzó"
Mikor még csak a szöveget olvastam, azt hittem, hogy egy amolyan töltött galamb csaj lesz.
De ez már az egészségtelenül elhízott kategória + a "dohánybolti eladócsaj/pultoscsaj buliba megy" smink és frizura sem dob az összképen.
6/20 hollófernyiges válasza:
Ha az alakját nem ruha alatti leszorítós trükkökkel éri el, akkor nekem ez még bejövős kategória.
7/20 anonim válasza:
Azért nem olyan "minimális munka", ez a csaj nem kicsit túlsúlyos.
8/20 anonim válasza:
Alapvetően bejönnek a testesebb nők, de neki a személyisége már kevésbé, illetőleg a (túl)sminkelt nőket sem szeretem.
9/20 anonim válasza:
Nem tetszik sem az arca, sem az alakja.
10/20 anonim válasza:
Nekem bejönne, de tényleg túlsminkelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!