Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válás után mennyi idő telt el hogy újra csajozz/ pasizz?
En csak olyanokat ismerek akik ahogy irod már háasságban vagy válás alatt is kerestek mást.
Nem az a valodi válás amikor a papirozás megy róla, hanem amikor lelkileg már nem egyek.
1. Válás
12 év után, ebbõl 7 házasság, 2 gyerek. 32 évesen. Az elsõ 10 év jó volt, aztán jöttek a gondok az életben, utána a házasságban. Végül félrelépett én meg kidobtam.
Ebben az esetben hiányzott egy férfi az életembõl, és kerestem a lehetõséget az ismerkedésre. Az egomnak is jót tett, hogy van aki rajong értem, félt(ékeny) és minden áron meg akar szerezni.
Ebbõl lett a 2. Válás. 😬
Az elsõ 2 év jó volt, bár néha hullámvölgyek és hullámhegyek, nagy kibékülésekkel. Lett egy közös gyerek. Aztán elkezdte levenni az álarcát, hisz pici gyerekekkel, anyagilag padlón, pláne három gyerekekkel úgyse mégy sehova. Ebbõl lett 10 év, amiben egyre több volt a rossz, és egyre kevesebb a jó. Ami bizarr, hogy egyedül én szenvedtem, a volt férjem boldog volt, hiszen én megpróbáltam megmenteni ezt a házasságot. A gyerekek meg imádták, ami miatt még nehezebb.
De van, amit nem lehet megbocsájtani és azonnal válás a vége.
Most azt érzem, hogy pompásan megleszünk igy négyen. Mivel eddig is mindent egyedül csináltam és fõleg én kerestem, meg hónapok óta alig szóltam hozzá, igy egyáltalán nem hiányzik. A felszabadultságot se érzem, hogy tehetek amit akarok. Nyugodtabb vagyok, kezdek felállni a padlóról.
Egyáltalán nem akarok ismerkedni, soha többé. Pont.
Én a különválást követő 2. évben kezdtem el érezni, hogy úgy tudok nyitni a nők felé, hogy ha úgy alakul akkor teljes vállszélességben benne tudok lenni a kapcsolatban. Más esetben ez nem lett volna korrekt.
Voltak azalatt a 2 év alatt is nyilt lapokkal játszó viszonyaim, de ott is a tisztelet, a bizalom volt az első és a közös időtöltés.
De kimondott párkapcsolatra nem éreztem magam késznek. Nem azért, mert depressziós voltam, csupán át kellett állnom az új életre (gyermek is van) és nem éreztem, hogy a történtek után nekem szükségem lenne egy új párkapcsolatra.
6# a válás nem akkor kezdődik amikor beadod a pappirokat.
Mar előtte elkezdődik az elhidegülés es lehet honapokon keresztül agyalsz vagy probalod megmenteni a kapcsolatot de a masik nem tesz érted semmit. Ezért mar tudod hogy nem akarod azt akinek mar ugysem vagy fontos.
Más amikor minden jó es valtok, és más amikor mar elhidegültetek lecsengett minden és utánna váltok
Decemberben váltunk el hivatalosan, azóta 1 db randim volt még év elején, az is egy csajjal 🤷♀️😀
Jelentkező lenne pedig... A volt férjemen rég túl vagyok, más meg nem mozgat meg egyelőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!