Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek milyen volt az első randija hogy telt milyen volt?
Nem volt első randim. Sosem. Erőltetettnek tartom. Jobb hagyni a dolgokat, hogy maguktól alakuljanak. Nem kell kinevezni egy találkozót randinak, és mindenféle kötelezettségeket ráaggatni emiatt.
Próbáljátok ki, javaslom 😉
Nekem sem kényszeres randikkal.indulnak kapcsolataim
Egyszer stoppoltam aztan elmentunk topartozni haverokkal es jott minden magátol
Máskor strandon bomoltunk egyutt egy masik társasággal es ott is jott mindem magátol(strandrol vagy tengerpartrol nem is egy barátom/szerelem lett, jatekkal kezdve)
Harmadszor felhivtam egy régi ismim, jojjon velem bulizni, es jott minden magátol
Negyedik a szomszedtol kell neha ez az eljon velem mindenhova, vele is osszejohetnék ugyan de nekem nem tetszik mint ferfi, vele se kéne kulon randizni meg ilyenek mint rendorsegen/vagy állásinterjun asztal lámpa felett előadni magunkat hogy ki hol dolgozik vagy milyen kapcsolatot akar meg minden sz.r
Folyt
Kiegészítés
Netrol voltak csak kenyszeres randijaim
Egyik se volt jo választás
(Mas mint a képen, hazudott hogy egyedulállo de nem az, 10 évvel idosebb mint aminek kiadta magát, igenytelen foga nincs, volt egy helyes DE nőgyűlölő is aki szerint minden nő hülye csak ő az ász, meg sorolhatnám napestig a netes randikat. Ilyenekhez nekem külön asszisztens kéne aki teszteli kiszórja őket, mert nekem már ettol hánynom kell. Fel se merek már regisztrálni)
Életem első randija borzalmasan kellemetlen volt.
Az első amiből kapcsolat is lett az nagyon jó volt. Szinte egy teljes napnyi programot csináltunk egymással.
A mostani kapcsolatom első randija pedig szinte tökéletes volt, az első csókra ha visszagondolok még most is pillangók röpködnek a hasamban, imádtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!