Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Holnap lesz életem első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Holnap lesz életem első randija!:) Fura lenne, ha lány létemre virágot vinnék a fiúnak?

Figyelt kérdés
Egy szál virágra gondoltam csak.Örülök,hogy végre sikerült összehoznom egy randit 22 évesen.Vagy inkább vigyek mást?
2020. júl. 25. 21:11
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
88%

Lányként én inkább nem vinnék virágot :)

Ha mégis szeretnél valamivel kedveskedni, szerintem inkább csokit vigyél neki :)

Minden esetre ez nagyon aranyos, szerencsés lehet a srác :)

Jó randit :)

2020. júl. 25. 21:17
 2/19 anonim ***** válasza:
79%
Igen, nagyon fura lenne, ne vigyél virágot!
2020. júl. 25. 21:20
 3/19 anonim ***** válasza:

Fura lesz az biztos. Én örülnék neki, de én szeretem a picit fura lányokat.

Rég voltam randin, három különböző lány közül az egyik hozott csak valamit. (Táblacsoki) Szerintem a nő részéről egyébként nem szokás az ilyesmi. Én nem is várnék semmit, szimplán megelégednék azzal ha megjelennél. :D

22/F

2020. júl. 25. 21:21
 4/19 anonim ***** válasza:
83%

Eloszor is, sok sikert :) viragot semmikepp se vigyel, az nem a te dolgod, raadasul kicsit fura lenne, ha a fiu kezeben lenne egy szal virag egesz este. En meg a csokit se eroltetnem, maximum ha tudod, hogy a fiutol fogsz valamit kapni. Ellenkezo esetben o erzi majd kellemetlenul magat, amiert nem hozott neked semmit.

F25

2020. júl. 25. 21:25
 5/19 anonim válasza:
52%
De édes lány lehetsz akkor hogy ilyenekre gondolsz! 😍
2020. júl. 25. 21:26
 6/19 anonim ***** válasza:
79%

Virágot szerintem semmiképp se vigyél. Én eddig egyik randin sem vittem semmit a fiúnak, én is eddig csak egyszer kaptam virágot. Ciki, ha te viszel valamit, ő meg nem.

20/L

2020. júl. 25. 21:38
 7/19 anonim ***** válasza:
92%
Ne vigyél semmit,hívd meg fagyira.
2020. júl. 25. 21:45
 8/19 anonim válasza:
91%
én nagyon furán érezném magam. 19f
2020. júl. 25. 21:46
 9/19 anonim válasza:
0%

Nagyon cuki lehetsz! :)

Szerintem vigyél azt amit a szíved diktál! ☺️

41F

2020. júl. 25. 22:05
 10/19 anonim ***** válasza:
33%
Vigyél inkább lazacot.
2020. júl. 25. 23:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!