Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mesélnétek az első randitokról? Kerestem a témában kérdéseket, de nagyrészt csak a cikiseket írják le. :D Életem első randija előtt állok és jó lenne kicsit "csemegézni" a ti tapasztalataitokból.
Eh énis külföldön élek, szóval a lányokkal eléggé megvagyok lőve.
Viszont évente szoktam hazajárni.
Múlt nyáron megismerkedtem egy lánnyal, úgy nem hajtottam rá mivel nem akartam kapcsolatot mert 3ezer km-re lakom, meg a magabiztosságom sem áll olyan stabil lábakon.
De a lány elhívott magával valamerre. Igen, a lány hívott el engem :DD
A városba mentünk sétálni, majd egy plázába kötöttünk ki, ahol vett magának pár ruhát, meg felpróbálgatta őket.
Elképzelhetitek milyen nehéz volt órákon át azt nézni, hogy jön ki melltartóban a fülkéből és a bomba testére simuló cica nacit véleményezzem ;) :DD
Majd hazafelé tök jót beszélgettünk, közben egy pékségbe beugrottunk és vettem valami ennivalót.
Ezt a találkozást kétszer is megismételtük.
De viszont visszakellett jönnöm külföldre, mert kezdődött az iskola.. ;(
17/F
Első randi. Hát nem volt valami jó..xd
Mivel eléggé visszahúzódó vagyok így nem beszéltem sokat szval sztem ez is volt a baj. Na de ugy volt hogy:
Feljött a sulihoz és onann mentünk le én az elején nevettem és alig birtam abbahagyni. Aztan közbe mindenféle ismerősével találkozott akivel beszélt is.
Elértunk a plázához. Bementünk egy boltba és azt kérdezgette hogy nem e kérek valamit mivel nem vagyok olyan hogy használjuk ki stb igy inkább nem kértem semmit. Aztan kimentunk a pláza elé és ott videókat néztünk. Amik elvileg viccesek. Csak az a problem hogy nekem ezek a "vicces" videók nem viccesek. De ugy tettem mintha tetszenének. Utána bementünk ilyen port venni mivel szálkásít. Majdnem lekéstem a buszt...xd és még be is égtem mert olyan zavarba voltam hogy a buszt se láttam meg ott tehetetlenkedtem és annyit mondtam hogy szia.
Visszagondolva gáz volt. Mivel kb ugy nézett ki hogy lekoptattam, na mindegy. Azóta egy másik sráccal beszélek még nem találkoztunk. De nagyon birom. A "baj" hogy messze lakik. 3-4óra. De drukkoljatok hogy sikerüljön pls. Én is drukkolok..xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!