Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Hogyan hívjam el? És hova?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hívjam el? És hova?

Figyelt kérdés

Van egy lány aki nagyon tetszik nekem. 17 éves vagyok, ő 16.

Egy koncerten találkoztunk, együtt léptünk fel, egyik tanárom mutatta be nekem. Kb 3 hete ismerjük egymást.

Elszeretném hívni randira, de sajna nem tudom, hogy van-e barátja, se azt, hogy mit szeret, sem azt, hogy én tetszem-e neki. Lehet, hogy nemet mond, de egy próbát megér.

Van valakinek RENDES ötlete? Még sosem csajoztam.

Ha lehet teljes forgatókönyvet kérnék! Hova vigyem el?

RENDES VÁLASZOKAT KÉREK SZÉPEN!

Előre is köszönöm!

2017. ápr. 7. 19:17
 1/3 anonim ***** válasza:
Előszöris állj oda elé, köszönk és kérdezd meg, hogy nem lenne-e kedve elmenni veled meginni egy kávét, teát vagy bármit. Az hogy hogyan tovább, attól függ, hogy mit válaszol. Ha igent, akkor érdekled, ha nemet, akkor nyilván nem, vagy pedig van barátja.
2017. ápr. 7. 21:26
 2/3 A kérdező kommentje:
Igazából csak 2 próbánk volt, már csak 1 lesz. Én tudom, hogy érzek iránta valamit, de ő elég furcsa, semmit nem tudok belőle kiolvasni. Olyan semleges asszem. Van valakinek még ötlete? Hogyan mondjam el? Ha lehet szóról szóra írjátok le, esetleges párbeszédben (mint könyvekben) csak példaként, azért, hogy ebből kidolgozhassam a saját taktikámat. Sosem tudtam, hogy kell csajozni, és azt sem mások mit mondanak.
2017. ápr. 9. 18:53
 3/3 A kérdező kommentje:
Operázik a lány amúgy.
2017. ápr. 9. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!