Kinek, hogy telt az első randija?
Annyira jó volt, hogy nem is emlékszem rá. Arra mondjuk igen, hogy kivel volt, mert aztán egy évig elég jóban voltunk az iwiw szerint :D
A mostani barátnőm azonban a tipikus filmbeli első randis volt. Noha nem velem történt, de mesélte, hogy mindketten annyira izgultak, hogy alig bírtak értelmesen beszélni meg viselkedni egymással.
Én életemben 16 évesen randiztam először, akkor egy kedves duci srác hívott el, nem jött be nekem a srác bár fél éve elég jóba voltunk, sokat hülyéskedtünk az iskolába, barátként simán elfogadtam, de ő többet akart. Amikor elhívott elmentem vele, bár jobban örültem volna ha csak baráti találkozás lenne belőle de megbántani sem akartam őt, mert nagyon kedves volt akkor és én bírtam is őt, gondoltam egy esélyt megérdemel, meg magamnak is adtam mert gondoltam hátha megtudnám őt szeretni. El is mentünk sütizni hívott meg egy közeli cukrászdába ami akkoriban nyitott, utána meg sétát terveztünk a közeli tóparton, és hát elég borzalmas volt, a srác elég gusztustalanul evett, az hogy a suliban elhülyéskedtünk az csak egy dolog volt de vele kettesben elég pocsékul éreztem magam, nagyon unalmas egy srác volt akkor, szinte alig vártam hogy vége legyen a randinak, mellesleg amikor én beszéltem hozzá, rám sem figyelt sokszor meg elkalandozott. Tudom hogy ő ilyen ember de akkor 17 éves létére nagyon figyelmetlen volt sőt még lovagiasság sem volt benne hogy kinyitja nekem az ajtót, előre enged, rám adja a kabátot, ezeket sajnos akkor nagyon mellőzte, szinte eszébe sem jutottak ezek a gesztusok.
Amikor hazakísért azt hitte hogy totál jól éreztem magam és lesmárolt, én meg hárítottam persze. Nagyon buta srác volt akkor, szinte fogalma sem volt arról hogy hogyan lehet észrevenni viselkedésből pl hogy nekem nem jött be a dolog meg ő sem jön be. Én akkor dühös is voltam rá, és jól ki is osztottam. Most már 23 éves lesz lassan én meg 22 éves leszek. Azért tudok még róla a mai napig mindent mert egy utcában lakunk bár utána 2 évig nem is beszélgettünk meg találkoztunk szinte, mert akkor én másik suliba mentem és kollégista lettem egy jobb lehetőség miatt. De most hogy haza költöztem a srác eszméletlen sokat változott. Az nem derült ki hogy én miattam változott meg vagy más miatt. De miután összebalhéztam vele 1 évig rám sem nézett akkor költöztem el 1 év után kb és amikor 2 évvel később visszaköltöztem akkoriban sem láttam egy ideig, igaz nagyon nem is jártam a házuk fel mert hosszú utcában lakunk és én mindig a főút felé jártam, ha dolgom volt, vagy mentem valamerre. De mostanában újra beszélgetünk, jóban vagyunk, már nem unalmas a srác, lefogyott, kigyúrta magát, jó nem lett nagy izomállat de kifejezetten jól néz ki, igazi helyes srác lett, de lett is neki egy szép, kedves barátnője, akivel nagyon szeretik egymást, és tényleg sokkal udvariasabb lett, végre tudja mik azok az alapvető gesztusok amikre oda kell figyeljen. Nem egy papucs alkat mert többször látom őket ha bevásárolni mennek vagy valami és nem hagyja hogy a csaj ugráltassa őt, pedig bepróbálkozik nála a csaj ilyen téren, de látszik hogy a csaj direkt teszteli őt és mivel picit beszélgettem a csajjal is, ő kifejezetten kihangsúlyozta hogy utálja a papucs pasikat, és hogy ő időnként tesztelni szokta ezt. Mondta hogy ha a barátja az lenne elején megpróbálná leszoktatni róla, utána ha nem jönne be ki is ábrándulna belőle mert neki ez sok lenne. Egy férfi legyen férfias szerinte, ne egy papucs, nyálas fazon. Szerencsére tiszteli a barátját, meg én is jobban tisztelem a srácot mert tényleg eszméletlen sokat változott. Bár a barátaival már nem tartom a kapcsolatot meg ők sem tartják vele amennyire tudom. Teljesen más körbe került, és én is csak annyit tudok hogy volt egy olyan időszaka a srácnak amikor nagyon ki volt borulva lelkileg mert szerelmes volt belém és nem bírt elengedni. Akkoriban egy nagyon jó barátja segített neki tovább lépni, de arról a barátról is annyit tudok hogy most külföldön él.
De lényegében nekem az volt az első randim és elég rossz volt. Amikor kollégista lettem akkor volt életem második randija egy sráccal és utána elég sok volt, végül összejöttünk és elég sokáig együtt voltunk. Amikor hazaköltöztem akkor is együtt oltunk, mert jött velem ide lakni, de sajnos szakítottunk mert ő hazaköltözött az ország másik felére mert családi gondok adódtak és segítenie kellett, aztán bevallotta hogy megcsalt a volt barátnőjével és úgy döntött hogy ad neki még egy esélyt mert szereti. Ezzel nagyon a mélypontra kerültem én is, de akkor itt megismerkedtem egy sráccal akivel most randizgatunk még csak, de eddig 2 randink volt és egy spontán kávézás amit nem tudom hogy randinak nevezzek-e de nagyon jól érzem eddig magam vele, és én már kezdek is szerelmes lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!