Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Odavagyok a telt lányokért....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Odavagyok a telt lányokért. Hogyan tudnék közeledni feléjük?

Figyelt kérdés

A húszas éveim végére fogalmazódott meg bennem ez a felismerés. Eddig csak normál testalkatú barátnőim voltak, és abból sem sok. Nem vagyok nagy hódító, nem is célom azzá válni - és ne értsetek félre, semmi extrém, egészségtelen hájfétis - csak egy bájos kis husinyuszit szeretnék magam mellé, akivel megoszthatom az életemet.

Csak, hogy nagyjából értsétek, mire gondolok - tőle pl. teljesen kész vagyok:

[link]

Furcsának tűnhet elsőre a kérdés, de a társadalmi nyomás, és elvárások miatt biztosan többet szoronganak, sokkal több komplexusuk van, átlagosabb társaiknál. Nem is kell messze mennem, haveri körben már rájuk (vagy akár a profilon szereplő hölgyre) is húzzák a szájukat, és ízléstelen, perverz idiótának néznek. Ha ennyire talán nem is, de kiröhögnek, és legyintenek. Ez azért nem lehet könnyű a mindennapokban, bármennyire is próbálnak erősnek, büszkének maradni.

Nem tárgyként, szexuális kielégülésem fétiseként tekintek rájuk, egyszerűen csak ez a preferenciám. Ezt a barátaim is elég nehezen fogadják el, akkor mit várjak egy nőtől?

Például, természetesen nem azzal indítanék ismerkedésnél, hogy "de jó a s*gged, baba", de később, ha kialakul valami, az ex-barátnőimnél szerettem méltatni, akár csak szimpla kedvességből, a fizikai tulajdonságaikat is. Ezeknek a bókoknak örültek, el is hitték, és jól fogadták. Ezt egy husisabb lány is ugyanúgy el tudja hinni nekem őszintén anélkül, hogy bármilyen negatív ellenérzése lenne a bókkal kapcsolatban a pl. komplexusai miatt?

Ilyesmikre gondolok. Mik a tapasztalataitok, csak én gondolom túl?

2024. márc. 18. 10:10
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
34%
Na ez tényleg telt, sokszor 65kg ra gondolnak amikor teltet írnak 😂
2024. márc. 18. 10:13
 2/24 anonim ***** válasza:
83%
Kb én is ilyen vagyok, bár ennyire nem kövér. Ez nem husis, hanem kövér. Nevezd nevén. Amúgy közeledj úgy, mint bármelyik másik lányhoz. Ha rendben van az önbizalma, akkor nem lesz probléma. Haverok véleménye meg ne érdekeljen.
2024. márc. 18. 10:15
 3/24 A kérdező kommentje:
#2 Persze, tojok én rájuk, inkább ez az önbizalom dolog piszkál.
2024. márc. 18. 10:20
 4/24 anonim ***** válasza:
100%

#2 vagyok

Ne számíts átütő sikerre, egyébként meg a személyisége is fogjon meg. Azzal is szokott baj lenni. Rohadtul félénkek és nem hiszik el amit mondasz. Meg azért volt amikor én is gyanúsan méregettem a másikat egy találkozón.

2024. márc. 18. 10:24
 5/24 A kérdező kommentje:
#4 Na ez az, rátapintottál a lényegre! Természetesen a személyiségre mennék rá első körben - de hogy védjem ki azt, hogy perverznek nézzen? Hiszen, alapesetben miért is tetszene nekem...?
2024. márc. 18. 10:27
 6/24 anonim ***** válasza:
49%

Odamégy egy szimpatikus nőhöz, köszönsz, bemutatkozol, elmondod, hogy tetszik neked és elhívod valahová.

Mi a kérdés?

2024. márc. 18. 10:30
 7/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem neked kell kivédeni, neki kell fejben rendben lennie. Ha nincs, akármit tehetsz. Ha szerencséd van, önbizalom téren normálisat találsz. A mai trendek miatt hidd el, nem fogják cssk úgy elhinni, hogy ők kellenek neked.

2024. márc. 18. 10:30
 8/24 A kérdező kommentje:
#7 Köszi, ez már nagy segítség volt!
2024. márc. 18. 10:32
 9/24 anonim ***** válasza:
19%
Milyen férfi mond olyat, hogy “bájos kis husinyuszi”? Az megfogalmazás alapján fixen nő írta ki a kérdést. Férfiak nem beszélnek így.
2024. márc. 18. 10:36
 10/24 A kérdező kommentje:
#9 Idézet a "Férj és férj" c. műremekből - most ástam el végleg magam! :DD
2024. márc. 18. 10:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!