Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha a nő hívott meg valahova...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a nő hívott meg valahova első randin akkor a nő fizet?

Figyelt kérdés
Interneten megismerkedtem egy nővel. Tegnap mondta mit szólnék ha hétvégén beülnénk az egyik kedvenc éttermébe és hogy akkor meghívna szombaton. Úgy tudom az fizet aki meghívja a másikat
2024. febr. 14. 08:22
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
95%

19#

Nem én vagyok a 9#

De kezdjük ott, hogy nem hagyom hogy a nő hívjon meg.

Ha netán mégis, akkor meg kifizetem. Mifelénk ezt nem papucsnak hívják😎

2024. febr. 14. 11:13
 22/32 anonim ***** válasza:
0%

21

Ti felétek akkor valami nem stimmel. Feltételezem, hogy ezt ti "úriember"-nek hívjátok. Keveritek a szezont a fazonnal.

2024. febr. 14. 11:19
 23/32 anonim ***** válasza:
100%
#19 ha nem lenne pénzem puccos étteremre, akkor olyan nővel se kavarnék, akinek meg van. Hosszútávon nem működik a gazdag nő-csóró pasi felállás, sőt rövidtávon se nagyon.
2024. febr. 14. 11:25
 24/32 anonim ***** válasza:

23

Ez a te döntésed, persze. De a kérdés az volt, hogy aki meghívja a másikat, az fizet?

Erre egyértelműen igen a válasz.

2024. febr. 14. 11:32
 25/32 anonim ***** válasza:
100%
#24 igen, de ha nem kérdezi meg a másik fél (legyen az nő vagy férfi), hogy fizesse-e a részét, akkor jó nagy neveletlen tahó. A meghívó fél ezt vagy visszautasítja, vagy elfogadja, de mindenképp illik megkérdezni.
2024. febr. 14. 11:34
 26/32 anonim ***** válasza:
100%

22# mifelénk ezt normális értékrendnek hívják.

Nincsen gond azzal, ha valaki nem tud egy éttermet kifizetni, de akkor ajánljon fel egy olyan programot amit első randi címszóval tud finanszírozni. Alapból szerintem első randira egy férfi hívja a nőt. Persze vannak esetek, amikor a nő már jelez a férfinek, de az nem lép, ilyenkor a nő veszi át az irányítást. Ettől függetlenül tartom magam ahhoz, ha ez így is történik, akkor is illik a férfinek fizetni.

2024. febr. 14. 11:35
 27/32 anonim ***** válasza:

25

Jó, oké, de akkor remélem visszafele is működik ez.

2024. febr. 14. 11:36
 28/32 anonim ***** válasza:
94%
#27 ne remegj azon a párezer forinton, amit esetleg egy nőre kéne költened xD
2024. febr. 14. 12:06
 29/32 anonim ***** válasza:
0%

28

Magadból indultál ki? Mert én ezt egy szóval sem írtam.

Bármikor költök nőre, én nem csinálok ebből problémát, de a fő kérdésnél maradva, fordítva is működik a dolog?

2024. febr. 14. 12:08
 30/32 anonim ***** válasza:
100%
Te jó ég, a pofám leszakad:( Nagyon el lehet keseredve az a nő.
2024. febr. 14. 14:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!