Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a nő hívott meg valahova első randin akkor a nő fizet?
19#
Nem én vagyok a 9#
De kezdjük ott, hogy nem hagyom hogy a nő hívjon meg.
Ha netán mégis, akkor meg kifizetem. Mifelénk ezt nem papucsnak hívják😎
21
Ti felétek akkor valami nem stimmel. Feltételezem, hogy ezt ti "úriember"-nek hívjátok. Keveritek a szezont a fazonnal.
23
Ez a te döntésed, persze. De a kérdés az volt, hogy aki meghívja a másikat, az fizet?
Erre egyértelműen igen a válasz.
22# mifelénk ezt normális értékrendnek hívják.
Nincsen gond azzal, ha valaki nem tud egy éttermet kifizetni, de akkor ajánljon fel egy olyan programot amit első randi címszóval tud finanszírozni. Alapból szerintem első randira egy férfi hívja a nőt. Persze vannak esetek, amikor a nő már jelez a férfinek, de az nem lép, ilyenkor a nő veszi át az irányítást. Ettől függetlenül tartom magam ahhoz, ha ez így is történik, akkor is illik a férfinek fizetni.
25
Jó, oké, de akkor remélem visszafele is működik ez.
28
Magadból indultál ki? Mert én ezt egy szóval sem írtam.
Bármikor költök nőre, én nem csinálok ebből problémát, de a fő kérdésnél maradva, fordítva is működik a dolog?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!