Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a nő hívott meg valahova első randin akkor a nő fizet?
9# te tényleg hülye vagy :D
meghívás, az meghívás, nincs olyan hogy férfi, vagy nő dolga hogy fizessen.
ezért férfiaknak illik felajánlani.
14#
Nem. Itt nem csak a szexen van a hangsúly. Már azzal is egyenlíti a számlát, hogy jókedvet okoz nekem, jól érzem magam a társaságában.
Mindenki másképp áll a dologhoz. Nálam az első randikon én fizetek. Már az magában jól esik, ha látom hogy a nő is nyúl a pénztárcájáért. Természetesen nem fogom engedni hogy fizessen.
A későbbi randikon már lehet. Egy sütit egy kávét egy üditőt elfogadok. Viszont a nagyobb kiadások az enyémek.
Ha nincs lehetőség nagyobb kiadású programmra akkor válaszoltok más helyszínt. De hogy első randin az én fogyasztásom egy nő állja. Engem is kiherélne.
9
Tehát ha jól értem, akkor ha téged meghív egy nő, mondjuk egy elég puccos étterembe, akkor azt te fizeted mindenképpen? Akkor te jó nagy papucs vagy, ugyanis tényleg az fizet, aki a másikat meghívja.
Most gondolj bele, hogy téged meghívnak a szüleid ebédre vasárnap, de te vinnéd az ebédet. Hát jól nézünk ki...
Aki meghívja a másikat, az fizet. Kész.
Alapesetben szerintem a nő elvárja, hogy egy férfi fizessen. Történik ez addig, amíg halálosan szerelmes nem lesz, aztán onnantól már a rózsaszín köd miatt pénzelheti is a csávót.
De egyébként ha ő hívott meg, akkor elvileg neki kellene fizetni.
Nem is lenne baj, ha ő fizetne. Szerintem a férfiak kb. 90%-a magától értetődőnek veszi, hogy ő fizet/vagy legalábbis a saját részét fizeti.
Természetesen te döntöd el, hogy mit teszel.
Én a magam részéről szívesen tartoznak abba a 10%-ba, akik olyan királyak, hogy fizetnek nekik a nők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!