Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randin jó pont ha a nőnek lesegítem majd felsegítem a kabátját, mikor beülünk valahová?
Figyelt kérdés
2015. dec. 29. 20:22
1/12 anonim válasza:
de ne így egyszerre egyből mindkettőt
4/12 anonim válasza:
Ölni tudnék egy ilyen férfiért! Meg olyanért is, aki kinyitja a kocsiajtót.
5/12 anonim válasza:
4-es vagyok, és csak annyit akartam még mondani, h nem csupán az első randin. :)
6/12 anonim válasza:
#4 Ha találsz ilyet, megküzdünk érte? :D
7/12 anonim válasza:
Utolsó, 4-es vagyok. Egész életemben három ilyen férfit találtam.
Az első egy öreg bácsika volt és egy előadás után segítette fel a kabátomat, teljesen ismeretlenül. Tökre meglepődtem, megijedtem, hiszen nem is ismertem, csak éreztem, h vlki matat a hátamnál. Azt mondta, h csak felsegíti a kabátom. Kérdezte, h még nem tapasztaltam ilyet? Mondtam, h nem. Eléggé nagyot nézett a mai pasik udvariasságán. Ezen kívül még két ilyen férfival találkoztam, egyik sem az enyém volt. :(
Szóval igen, megküzdünk!
8/12 anonim válasza:
A figyelmesség mindig jól esik egy nőnek :)
9/12 anonim válasza:
Engem zavarna. Mármint a figyelmesség persze jól esik, de eddig akárhányszor segítette valaki fel/le a kabátom mindig megszenvedtem vele, mert nem szoktam hozzá. Esküszöm úgy nehezebb levenni. :D na de rendes vagy hogy ilyenre is gondolsz, a gesztus biztos tetszeni fog.
10/12 anonim válasza:
de cuki ^^
aztán mehetsz barát kategóriába, és nézheted, hogy mászik rá egy helyes gyerekre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!