Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem reagál úgy hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem reagál úgy hogy annak tartalma is lenne?

Figyelt kérdés

Pl ha bárkinek írok vmit, pl hiányzol, vagy de jó lesz, már várom az utazást, vagy készülök akkor veled erre arra, vagy csak annyikat ha írok pl hogy eszemben vagy, szeretnélek már látni,

Ezekre általában válaszok te is hianyzol nekem úgy körbepuszilgatnálak, én is várom már hogy induljunj veszek majd még ezt is azt is, és is készülök majd jön x y is, nagy buli lesz, vagy te is eszemben vagy, nagyon akarlak már, alig birom,

De attól akivel most ismerkedem, a válaszok:

Jaj de drága vagy.

Kis édeske vagy.

Meg ilyen idegesítő degradálo dicséretek.

Ezt mire véljem?

febr. 13. 10:55
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%

"Meg hogy te egy nőgyűlölő vagy?"

Te sem vagy komplett, az már biztos!

febr. 13. 14:12
 22/35 A kérdező kommentje:
De mert ő az lenne ezekkel a drágámozásaival?
febr. 13. 14:17
 23/35 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ezt te tolod ennyire túl. Az én párom is írt ilyeneket az elején, hogy "de drága vagy!", mi ebben a rossz? Ettől még tudtunk tartalmas beszélgetéseket is folytatni, bár szerintem azt inkább élőben érdemes, nem chaten.

Itt úgy tűnik, inkább te vagy baromi kötekedő.

febr. 13. 15:39
 24/35 A kérdező kommentje:

Johogynem buksisimogatást nem kapok.

Nekem nem jön be.

De váltott is. És kérdezett is erről én mit szeretek. (Igyekszik úgy kommunikálni ahigy nekem jó. Elvégre "beetetési" szakaszban van🤣ilyenkor kenyérre kenhetők)

febr. 13. 16:29
 25/35 anonim ***** válasza:
100%
hp
febr. 13. 16:38
 26/35 anonim ***** válasza:
100%
Nőként erre mindössze annyit tudok reagálni,hogy szerintem idióta vagy!Problémát gyártasz oda,ahol nincs...
febr. 13. 20:30
 27/35 A kérdező kommentje:

Jaj drágám.

(Na hogy esik?)

febr. 13. 21:08
 28/35 A kérdező kommentje:
Kis édeske. Köszi a véleményed. (Csak szépet írtam a te szótárad szerint, nem ugy mint te..)
febr. 13. 21:11
 29/35 anonim ***** válasza:
100%
Váltott is, arra ami neked bejön? Mert beetetési szakaszban van? Szuper. Akkor most minden jó meg szuper lesz, aztán mikor vége a beetetési szakasznak, és mindenki adja önmagát, akkor jön majd ki, hogy ti nem is vagytok egymáshoz valóak. Nagyon okos vagy.
febr. 13. 23:28
 30/35 A kérdező kommentje:

Tévedtem, nem váltott. Ma is megkaptam az édeskémet.

Nem tervezek vele hosszútávot, azért írtam a beetetési szakaszról. Eléggé arrogáns típus is.

febr. 14. 07:30
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!