Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem reagál úgy hogy annak tartalma is lenne?
Figyelt kérdés
Pl ha bárkinek írok vmit, pl hiányzol, vagy de jó lesz, már várom az utazást, vagy készülök akkor veled erre arra, vagy csak annyikat ha írok pl hogy eszemben vagy, szeretnélek már látni,
Ezekre általában válaszok te is hianyzol nekem úgy körbepuszilgatnálak, én is várom már hogy induljunj veszek majd még ezt is azt is, és is készülök majd jön x y is, nagy buli lesz, vagy te is eszemben vagy, nagyon akarlak már, alig birom,
Utoljára akkor jártam így amikor a csaj az exével kavart mellettem. Szerencsére hamar kiderült és elzavartam a píbe
febr. 13. 11:01
3/35 anonim válasza:
Nem túl jó kommunikáció terén.
Ha személyesen és írásban is ez van, akkor inkább hanyagolandó. Mert akkor intelligenciával is probléma van, abból fakad a kommunikációs hiány.
Vagy nem vagytok egy hullámhosszon. Akkor is hanyagolandó.
febr. 13. 11:06
4/35 anonim válasza:
Közölted, hogy te várod a találkozást. Ha erre nem reagál, az még nem feltétlenül negatív.
febr. 13. 11:16
5/35 anonim válasza:
Én akkor adtam ilyen válaszokat, mikor a másik fél jobban vágyott az én társaságomra, mint fordítva. De az is lehet, hogy zavarba jön az ilyen üzenetektől és azért reagál így.
febr. 13. 11:18
6/35 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam lehet vmi nőgyűlölővel lehet akkor dolgom. Akinek semmi sehogyan nem jó, mindenen húzza a száját, semminek sem tud örülni, vagy depresszív.
De lehet mellélövök ezekkel.
febr. 13. 11:28
7/35 anonim válasza:
Szóval nem úgy válaszol ahogy te azt elvárnád? Lehet, hogy azért mert egy szuverén ember akinek megvan a maga stílusa? Az, hogy neked ez a stílus nem tetszik az egy dolog de attól nem ő csinálja rosszul. Csak másképp mint te. Ha nem tetszik ez akkor hagyd őt. Vagy fogadd el. Te azt tartod jó kommunikációnak ha a te irásodra úgymond ő is "fut egy kört" és leírja amit épp akkor abban a pillanatban nem akart leirni mert mondjuk épp más dolga van. De reagáljon egy hosszas, bő mondatban, fejtse ki a dolgokat mert te ebben látod a jót, ettől vagy elégedett. De nem mindenkinkinek ez a stílusa, van aki nem szeret hosszas leírásokat a nagy semmiről.
febr. 13. 11:32
8/35 anonim válasza:
Hát azok is elég üres klisék amiket te felsoroltál, mert érdemi tartalom nincs bennük, csak kis kedveskedések. Ő is visszakedveskedik, csak nem az általad megszokott/elvárt kifejezésekkel. Szó szerint a semmin balhézol.
febr. 13. 11:41
9/35 A kérdező kommentje:
Az emberek akkor irnak vissza mikor ráérnek visszairni. Ha nem ér rá nincs kedve addig irni se kötelezo. Ez normális. Inkabb mint ezt.
Rámragaszt vmiféle búbánatot sötétséget kiabrándultságot kiégést. Nekem ezek jönnek ebbol át. Mintha ki lenne égve.
febr. 13. 11:42
10/35 anonim válasza:
Hú, nekem ismerős a stílusod, szerintem írtál már ki kérdést többször is. Nos, nem zárom ki, amit vki írt, hogy ő nem olyan lelkes, mint te, azért válaszol ilyeneket, UGYANAKKOR nem mindenkinek stílusa a hosszas ömlengés, ill. van, aki nehezen önti szavakba az érzéseit, szóval, az is lehet, hogy csak ennyiről van szó. Összefoglalva: Ebből hülyeség lenne messzemenő következtetéseket levonni. Az meg végképp vad következtetés, hogy nőgyűlölő lenne, és én degradálót se látok a válaszokban. Szerintem nem ő a depresszív, mit tudom én, mi, hanem te látsz mindenben szörnyűséget.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!