Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem reagál úgy hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem reagál úgy hogy annak tartalma is lenne?

Figyelt kérdés

Pl ha bárkinek írok vmit, pl hiányzol, vagy de jó lesz, már várom az utazást, vagy készülök akkor veled erre arra, vagy csak annyikat ha írok pl hogy eszemben vagy, szeretnélek már látni,

Ezekre általában válaszok te is hianyzol nekem úgy körbepuszilgatnálak, én is várom már hogy induljunj veszek majd még ezt is azt is, és is készülök majd jön x y is, nagy buli lesz, vagy te is eszemben vagy, nagyon akarlak már, alig birom,

De attól akivel most ismerkedem, a válaszok:

Jaj de drága vagy.

Kis édeske vagy.

Meg ilyen idegesítő degradálo dicséretek.

Ezt mire véljem?

febr. 13. 10:55
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:

Csak tartok attól hogy bmi búbánatos depis az ürge. Valahogy ez nekem nem hiányozna.

Nemsoká jön be a munkahelyemre megint, hát kiváncsi vagyok milyen lesz a feje. Mint aki háborúból jött e vagy temetésről.

febr. 13. 11:45
 12/35 anonim ***** válasza:
100%
Keress inkább mást, nem kell ez neked
febr. 13. 11:47
 13/35 anonim ***** válasza:
87%
De mi búbánatos benne? Az, hogy nincs mondjuk 600 szíves emoji, meg nem ír 5 oldalas ömlengést, mennyire várja veled a talit?
febr. 13. 11:49
 14/35 anonim ***** válasza:
91%
Ha neked alap az írásban való ömlengés akkor keress mást. Pont ezek az üres klisék amikkel te traktálod és nem lehet rájuk normálisan válaszolni. Élőben kéne megítéld a másikat.
febr. 13. 11:57
 15/35 anonim ***** válasza:
84%

Lehet, hogy ha te is kicsit kreatívabb lennél, akkor tartalmasabb lenne a párbeszéd. Nőként írom, hogy egy ilyen üzenetre pl. hogy szeretnélek már látni, maximum annyit lehet írni, hogy én is. Esetleg legközelebb próbáld úgy megfogalmazni, hogy az párbeszédre alkalmas legyen:

- Várom már, hogy találkozzunk és gyűjtsük a közös élményeket. Szerinted milyen programot tervezzünk, gondolkodtál már rajta?

febr. 13. 12:03
 16/35 A kérdező kommentje:

13 tartalmatlan amit ír. Nem az ömlengés nincs. Hanem lényege értelme tartalma nincs annak semmi, amikor ír. Illetve annyi mégis van, hogy szinte sértő.

Az üzenete szinte egy sértés önmagában csak.

febr. 13. 12:05
 17/35 A kérdező kommentje:
15 mindenki más tud normalisan válaszolni akiknek írok. Ez az egy ember lepett csak meg a drágázásaival. Ez új.
febr. 13. 12:06
 18/35 anonim ***** válasza:
94%
Akkor a "mindenki más"-sal kell ismerkedni és nem vele.
febr. 13. 12:17
 19/35 A kérdező kommentje:

Na megbeszéltem vele most. Kerdeztem tole mi ez a sok dragaság meg édeskézés. Meg hogy te egy nőgyűlölő vagy? Meg szívtam is a vérét, mert megbeszéltünk normális randit is(vacsira hívna de nekem más jön be így másra invitáltam vissza) és mondta hogy oké rendben, várja, ahogy ráérek, mondtam oké írok, jelzek, es mondtam neki merthát én egy kisdrága vagyok tudod;)

Annyit mondott rá röhögve hogy addig örüljek míg iyeneket mond:)(merthát amugy tud rendesen gyökér is lenni ezt már nem egyszer jelezte ha átverem ne akarjam megismerni akkor milyen)

De szóval egyelore röhöges van meg a jófej arcát mutatja. Pipa.

febr. 13. 12:37
 20/35 anonim ***** válasza:
100%
Ajjaj
febr. 13. 13:51
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!