Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miert nem tudok komolyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert nem tudok komolyan venni egy ferfit se?

Figyelt kérdés

29 vagyok, elkezdek valakivel talalkozgatni, es talalok valami hibat benne, es onnantol nem erdekel mar, nem tudom komolyan venni. Vagy nem talalkozok vele utana tobbet, vagy igen, de mar probalom ellokni magamtol inkabb. Szerelmes sose voltam, es ellennek en egyedul is tokeletesen, csak mikor valaki olyan kezdemenyez aki szimpatikus, elojonnek ezek.

Nyilvan van olyan, amikor az a hiba olyan, hogy mas is azt mondana, hogy szia, de valamikor csak olyan, ami lehet 10/9 lanyt nem is erdekelne, de nalam meg mar ellotte magat. Mas is van igy?:D

2024. febr. 12. 23:08
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem az lehet a baj, hogy ezeket a srácokat nem ismered a randizás előtt. Egy idegen esetében nagyon nagyon hamar taszítóvá és red flaggé válnak ártalmatlan dolgok is. Ellenben amikor valakit (amúgy semleges körülmények közt) megismersz, látod, hogy nyilvánul meg, látod, milyen ember, ki is alakul valamiféle kapcsolat, akkor jobban elfogadod a hibáit, mert jobban látod a pozitívumot is benne.
2024. febr. 12. 23:12
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

mert nem jó palikat találsz, nekem egyből sikerült, csak neked, tessék:

[link]

2024. febr. 13. 04:04
 3/16 anonim ***** válasza:
78%
Hercegnő-szindróma.
2024. febr. 13. 07:20
 4/16 anonim ***** válasza:
77%
Talán azért, mert te sem vagy komoly.
2024. febr. 13. 08:25
 5/16 anonim ***** válasza:
42%
Mert a világlátásod sem komoly... csapongó, nagy egoval rendelkezel, amihez csak az olyan típusú férfiak passzolnak, mint te magad.
2024. febr. 13. 09:19
 6/16 A kérdező kommentje:

1. Koszi, lehet benne valami.

4. Egyebkent igaz, marmint en miutan rajovok, hogy o se lesz jo nekem, mondom is, hogy engem nem kell komolyan venni.

2024. febr. 13. 10:08
 7/16 anonim ***** válasza:

Nem lehet, hogy talán túl magasak az elvárásaid? Hogy túl tökéletes férfira vágysz?

Egyáltalán miért csalódsz a legkisebb hibára is? Nem fogsz találni tökéletes embert mert olyan nem létezik. Te magad sem vagy az, én sem és senki sem.

Egy pszichológus esetleg?

Honnan ered neked ez a legkisebb hiba is redflag?

Esetleg gyerekkor? Nem akarok turkálni más életébe, csak ha megtalálod az eredetét vagy a miértjét könnyebb megszabadulni tőle.

2024. febr. 13. 10:54
 8/16 anonim ***** válasza:
12%
Meg lehet kérni rá, hogy ha nem muszáj ne qúrd el senki életét amíg nem nőlsz fel?
2024. febr. 13. 11:53
 9/16 A kérdező kommentje:

8 Persze, az elso, masodik talalkozon el szoktam mondani, hogy milyen vagyok, nincs meglepi kesobb. (Egyebkent senki se hagyott ott meg ezert egy talalkozon se, sot..)

7 Konnyen lehet, nem volt egyszeru gyerekkorom. Jartam pszichologushoz es pszichiaterhez is, de ugy ereztem amennyit o tud segiteni, arra egyedul is kepes vagyok.

A hibak alatt egyebkent csak belso tulajdonsagokra gondolok, es ugy vagyok vele, hogy ha en nem teszek meg valamit, akkor a masik se tegye meg. Nem azert nem veszem komolyan utana, mert en milyen tokeletes vagyok, es o milyen tokeletlen, hanem mert en valoban ugy erzem, hogy mondjuk o ezzel megbantott, es utana mar lehetetlen, hogy ugyanugy nezzek ra…

2024. febr. 13. 12:05
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

8

Téged meg lehet kérni, hogy ne kommentelj, amíg nem tanulod meg a magyar helyesírás szabályait?

"nőlsz" xD

2024. febr. 13. 12:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!