Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan tudnátok venni egy ilyen férfit?
Figyelt kérdés
Szóval már jó fél éve ismerjük egymást, többször jártunk ugyanabba a társaságba, akkor ő még az akkori barátnőjével, akivel azt mondja, sosem volt komoly a kapcsolatuk, már úgy kezdtek bele, hogy laza lesz. Társaságban nem is láttam ölelkezni vagy pusziszkodni őket soha, sokszor még csak nem is egymás mellett ültek. Néha viszont elég bunkón beszólt a csajnak. Mi mindig jól megtaláltuk egymással a közös hangot (a férfival), mindig érdeklődő volt, figyelmes, és most többet is akarna tőlem. Én viszont nehezen tudnék megbízni benne úgy, hogy láttam, miket szólogatott be mások előtt az előző barátnőjének, én biztos nem viselnék el ilyesmit. Azt mondja, hogy velem komolyan gondolja. Ti komolyan tudnátok venni így? Adnátok esélyt a dolognak? Férfiak válasza is érdekel, ők hogy látják ezt a másik oldalról.2020. szept. 20. 12:27
1/6 anonim válasza:
Nem. Minden kapcsolat az elején színészkedéssel kezdődik, mindkét fél a jobbik arcát mutatja a másik felé, de idővel kimutatja a foga fehérjét. A kérdés csak az mikor kezd úgy viselkedni mint a másik nővel.
43F
2/6 anonim válasza:
Én nem igazán látnék benne potenciált, hiszen az is az ő arca, csak egy másik, de neked kell tudni. Nem tudhatod, milyen volt a csajjal az elején, meg aztán nekem valahol alapból unszimpatikus ez az egész...
3/6 anonim válasza:
Ha én rendesnek találom, akkor igen. Semmit nem jelent, hogy ki hogy bánt az exével, kivéve, ha fizikailag történt bántalmazás. Te nem tudod miért viselkedtek úgy egymással, ahogy. Ez nem azt jelenti, hogy mással is úgy viselkedne.
4/6 Noren1989 válasza:
Én a helyében ezzel a dumàval beàllítanàlak a "Majd dugunk, ha olyanom lesz"-sorba.
Nem gondolod, h egy szarevő ez a fószer?
5/6 anonim válasza:
Ez a kérdés, amit mi nem tudunk eldönteni helyetted... a bunkó beszólásokat is neked kell tudnod értékelni, hogy csak egy erősebb tréfa vagy tényleg bunkó, érzéketlen. Aki az előző kapcsolatait szidja az tényleg nem túl jó ómen, vagy még kötődik érzelmileg, vagy nem tudja elfogadni a "vége" szót, vagy tényleg egy érzéketlen pöts. Egyik sem túl jó verzió.
6/6 anonim válasza:
Nem. Aki mással paraszt, az paraszt és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!