Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire lehet komolyan venni az olyan férfit, aki mindenkinek udvarol?
Házépítésben vagyok. Az elmúlt fél évben minimum két tucat férfit igazítgattam nap, mint nap. Már egészen megszoktam, hogy mindegyik folyton udvarol. Még élveztem isl így még könnyebb is őket munkára fogni és a problémákat elrendezni. Közben persze egy pillanatra sem vettem komolyan a bókokat.
Egészen mostanáig.
Most értünk a villanyszerelési részhez...
A mester úr, az összes eddig megismert férfit lepipálja széptevésben. De annyira, hogy el is hiszem már neki, hogy tényleg engem tart a világ legcsodásabb nőjének.
...és elkövettem azt a nagy hibát, hogy beleszerettem. Ő egy igazi nekem való férfi. Külsőre pont az ideálom, ezen kívűl nagyon okos, humoros, kedves, segítőkész, dolgos, megbízható, hívő, gyermekszerető, fiatalos ...hú még sorolhatnám a pozitív tulajdonságait.
De ejtsünk szót a zavaró körülményekről: elvált, 12 éves kisfiú apukája, jelenleg barátnője van, akinek két gyermekével már kialakult a kötődés (bár nem élnek együtt).
Elhívott már vacsorázni, színházba, meccsre...persze eddig még mindig kisiklottam, de folyton próbálkozik én pedig -mivel valójában nagyon is szeretnék vele lenni- egyre nehezebben mondok nemet a randevúkéréseire.
...Szóval belegabalyodtam érzelmileg teljesen...
Közben pedig tudom, hogy minden adandó alkalommal, minden nővel ugyanígy bánik, ugyanígy udvarol. :(
Olyan jó lenne áltatni magam és elcsábulni egy kicsit!
Vélemény?
37N
Hát nem tudom. Én azt gondolom egy olyan férfi aki mindenkinek teszi a szépet csak vadászni szeret. A lelőtt vad pedig már nem izgalmas. Hatalmas feladat lesz megtartani és ha féltékeny alkat vagy, akkor inkább engedd el önként mindazt amit később fájna elveszteni.
Kis sportra jók lesztek, amúgy nem hiszem, mindketten a széptevés nagymesterei vagytok, le fogjátok egymást ölni.
Persze tévedhetek is, és remélem boldogok lesztek, de tudod hogy van ez? Az ördög sosem alszik:(
Ostobaság lenne bedőlni neki. Nyilán érzi, hogy vevő vagy, rá, és míg lehetősége van, próbálkozik, hátha lefektethet, de ennyi. Azonkívül barátnője is van, szóval elég undorító lenne tőled is, ha bekavarnál. A helyedben nagyon gyorsan elfelejteném.
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!