Most komolyan mindenkinek a latex gatya a mániája?
Az enyémből továbbra se hiányzik
egyébként még soha senkin nem láttam ilyet,pedig bp-en belvárosban elég sok embert látok,de latex anyagú nadrágot eddig senkin nem láttam
kösz az én voltam:)
nem ááám:)Nekem eddig sem volt és ezután sem lesz.Láttam már ruhaboltban elég sok helyen de tuti nem venném fel.
nekem se nagyon hiányzik :/
szerintem fontosabb az egészségem mint az hogy "trendi" legyek
Egy jó alakú csajon jól mutat (bár én sem láttam még soha senkin, csak magazinok divatoldalain) de az a baj inkább, hogy sokan felveszik, akiknek nem való alkatilag.
Lehet krvásan viselni, lehet szexisen, visszafogottan is. Egy hosszú felsővel simán..... ha valaki úgy viseli, mint egy harisnyát, hogy feneket takaró pulcsival, tunikával veszi fel, az ok, az a gáz, amikor rendes nadrágként viselik, rövid toppal...
nekem a szerelmem:D
már vettem egy csomót állandóan olyanba járok:D
én azért szeretem mert kiemeli az alakom, meg sok mindenhez fel lehet venni, egy fekete me alkalmi is:)
és annak ellenére hogy vékony én sose fázok benne.
Nem értem téged miért zavar, ha másnak bejön a latex...
Én is imásom, egy csomó színű meg mintájú van már nekem, amikor csak alkalmam adódik, veszek egyet. :D
Viszont ezt nem azért teszem, mert divat, hanem mert imádom és olyan alakom van, amit nem kell "takargatnom", vagyis nemcsak szeretem, hanem hordhatom is!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!