Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mi volt? Normális az ilyen?
Figyelt kérdés
Ismerkedtem egy pasival. Már találkoztunk kétszer, nagyon lelkesnek tűnt. A harmadik találkozó jött volna tegnap este. Keresett is, csetelgettünk. Csak az volt megbeszélve, hogy este találkozunk, de hogy pontosan hol és mikor, az nem. Aztán olyan délután 3 körül már rákérdeztem, hogy akkor este találkozunk. Jaaa, hát ő fáradt, bocs. Ennyi. Arra vonatkozóan semmi, hogy akkor tegyük át másik napra, akármi. Pedig még tegnap is jó reggelt, hogy aludtam, jó éjt, stb. És nem egy tinifiúról van szó, 35+.2024. febr. 2. 11:35
21/28 A kérdező kommentje:
20-na hagyjuk már, majd nehogymar én kérdésessem! Ez a pasi felejtős, nem tudom, miért nem világos.
2024. febr. 3. 14:33
22/28 anonim válasza:
Őszinte leszek leszarom !😀
Csak kíváncsi voltam igaz-e a felvetésem de nem csalódtam köszi.
23/28 A kérdező kommentje:
Na, ugyan milyen felvételek? Hogy nem futok valaki után, aki atejtett? Igen, jól gondolod.
2024. febr. 3. 14:39
24/28 Senior Séf válasza:
Guminő státuszban vagy. Amikor éppen nem kellesz,mehetsz a szekrény aljába.
25/28 A kérdező kommentje:
24- nem vagyok, tiltottam.
2024. febr. 3. 19:02
26/28 anonim válasza:
Hasonló szitu csak itt lányról van szó...hetekig ismerkedtünk, én voltam a leghelyesebb, legjobb csávó akivel eddig találkozott. Aztán eltűnt 2 hétre, nem írt, nem keresett, csak láttamozott. Találkozni viszont már nem akart mert akkor még megvolt az expárja és azt akarta lerendezni. Egy darabig megértő voltam, foglalkoztam vele nem is keveset, időt adtam a szakítása után neki, de az hogy 3 hete nem képes válaszolni egy sima kérdésre és azt írja korábban hogy hát előfordul hogy valakinek csak 1 hónap után válaszol mert elfelejti hogy ki írt neki...mese habbal ugye :( Azóta ugye kiderült hogy a munkahelyén alig képes lerakni a telefont a kezéből mert olyan szinten írogat neki valaki...szóval jah, mennyire jó lenne ha csak egyenesen megmondaná hogy figyu, nem jössz már be annyira mint ahogy hittem szóval csak szimplán fejezzük be a társalgást...helyette inkább hetekig várni egy válaszra és reménykedni.
27/28 A kérdező kommentje:
26-nakam 24 óra a határ. Ha valaki 24 órán belül nem jelentkezik, reagál, az felejtős. Akinek ilyen kifogásokat kell kitalált, az átver.
2024. febr. 6. 06:10
28/28 anonim válasza:
A 24 óra, az reális elvárás. Azokkal van a gond akiknek csak néhány óra a tolerancia, azoktól aludni se lehet kb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!