Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mi volt? Normális az ilyen?
Figyelt kérdés
Ismerkedtem egy pasival. Már találkoztunk kétszer, nagyon lelkesnek tűnt. A harmadik találkozó jött volna tegnap este. Keresett is, csetelgettünk. Csak az volt megbeszélve, hogy este találkozunk, de hogy pontosan hol és mikor, az nem. Aztán olyan délután 3 körül már rákérdeztem, hogy akkor este találkozunk. Jaaa, hát ő fáradt, bocs. Ennyi. Arra vonatkozóan semmi, hogy akkor tegyük át másik napra, akármi. Pedig még tegnap is jó reggelt, hogy aludtam, jó éjt, stb. És nem egy tinifiúról van szó, 35+.2024. febr. 2. 11:35
1/28 anonim válasza:
Írogatnék másokkal randiznék másokkal is addig mire ez kegyeskedik megmozdulni.
2/28 A kérdező kommentje:
Én feladtam vele, azóta se jelentkezett, úgy tűnik, ő befejezte. Amivel nincs baj, de így? Hogy a randi napján még írogat, hogy ő hogy van, aztán meg egyszerűen csak fáradt, bocs?
2024. febr. 2. 11:40
3/28 anonim válasza:
Ez nagyon nincs rendben. Az ilyen skizoid viselkedesnek csak azt tudom be, hogy jo reggelt, amig versenyben vagy, es budos szot se, onnantol, hogy masik palyazo is van, es az jutott tovabb.
Tarskeresos ismerkedesnel plane tipikus, megis azt kivanom,lett volna regebben is ilyen. Nagyon rossz ez, viszont tenyleg eselyek is itt vannak. De ez a hatulutoje, emberek lapoznak siman.
Ez a pasi nagyon bunko volt, en akkor sem szeretnem tobbet latni, ha megis beint kesobb, hogy akkor raer.
4/28 anonim válasza:
Ez nekem nem jelente semmit.
Nekem is van akivel hébe hoba csetlgettunk csak unalmunkban meg ilyen neha félre is raktam hónapokra is(messze van a pasi), aztán még vihatos szerelem is lett aztán belole érdekes.
En nem hisztizek be ilyeneken.
5/28 anonim válasza:
*én elvagyok mindenkivel a maga tempójában.
6/28 A kérdező kommentje:
4- ez nem hébe-hóba csetelgetés, már kétszer találkoztunk!
2024. febr. 2. 11:45
7/28 anonim válasza:
Amugy eszembejutott volt baratsagokbol, hogy van tenyleg olyan, aki teszem azt valoban csak faradt, de a masikat semmibe veszi, mikor nem jut eszebe szolni. Azert itt valoszinubb, hogy nem az. De egyik sincs rendben.
8/28 A kérdező kommentje:
5- tehát ha meg van beszélve egy randi aznapra, majd délután benyögi, hogy bocs, de ő fáradt, az neked oké? Hát, te tudod. Nekem nem az.
2024. febr. 2. 11:46
9/28 A kérdező kommentje:
7- ha azt mondta volna, hogy ne haragudj, nagyon fáradt vagyok ma, tegyük át a találkozót egy másik napra, akkor nem lett volna gond. Akkor sem az utolsó pillanatban mondjuk le, de így még oké. De nekem kellett rákérdezni, majd annyit nyögött, hogy bocs, fáradt vagyok.
2024. febr. 2. 11:49
10/28 anonim válasza:
Kérdező örülj, hogy "lekoptatott". Ha te neked kellene akkor később derült ki volna kicsoda is ő és sokkal jobban fájna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!