Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mi volt? Normális az ilyen?
Figyelt kérdés
Ismerkedtem egy pasival. Már találkoztunk kétszer, nagyon lelkesnek tűnt. A harmadik találkozó jött volna tegnap este. Keresett is, csetelgettünk. Csak az volt megbeszélve, hogy este találkozunk, de hogy pontosan hol és mikor, az nem. Aztán olyan délután 3 körül már rákérdeztem, hogy akkor este találkozunk. Jaaa, hát ő fáradt, bocs. Ennyi. Arra vonatkozóan semmi, hogy akkor tegyük át másik napra, akármi. Pedig még tegnap is jó reggelt, hogy aludtam, jó éjt, stb. És nem egy tinifiúról van szó, 35+.2024. febr. 2. 11:35
11/28 A kérdező kommentje:
10- igen, így van. Örülök, hogy már az elején kiderült, hogy egy barom. Csak hát rosszul esett.
2024. febr. 2. 11:52
12/28 anonim válasza:
Persze, de rosszabbul esne később úgyhogy inkább a jót lásd benne, hogy nem húzta az időd, nem okozott nagyobb fájdalmat. Igaz másképp is csinálhatta volna, de a lényegen akkor se változtatott volna, mert úgyis rosszul esett volna.
13/28 anonim válasza:
Én ezeket olvasva nem csodálkozom miken fenn nem akadva maradnak egyedül emberek 😀 gciiiiiii😅
14/28 A kérdező kommentje:
13-miert, ez szerinted rendben van így?
2024. febr. 2. 13:19
15/28 anonim válasza:
A pasi már reggel tudta, hogy nem fogtok aznap találkozni de nem mondta meg, inkább mellébeszélt. Tallonban tart tartaléknak, de nem te vagy a fő ideálja.
Ha saját magától nem dobja fel, hogy találkozzatok akkor hanyagold, ne foglalkozz vele, lépj túl rajta.
16/28 A kérdező kommentje:
15- le is tiltottam már. Nem azzal van baj, hogy nem akart találkozni, hanem, hogy annyi gerinc nem volt benne, hogy szóljon. Rabolta az időmet, hiszen rászántam azt az estét. Mindegy, egy tapasztalattal gazdagabb vagyok.
2024. febr. 2. 14:37
18/28 anonim válasza:
Ez a betáblázott életmód mintha egy totál másik fajta ember lenne. Mikor előre mindent be kell írni a naptárba, és meghalás van ha máshogy alakul valami, vagy valaki fáradt. Persze lehet hazudik, de simán lehet hogy tényleg fáradt. Engem is tiltott le már pasi mert merészeltem rosszul lenni, nem tudtam mi bajom, kiderült hogy lázas vagyok influenza. Mire lement a láz és képes voltam csetet megnézni, 2 nap múlva, ott voltak az anyázós üzenetek tiltással. Más kérdés hogy utána feloldott 1 hét múlva, de akkor is az én hibámnak könyvelte el, le is szerepelt ezzel.
19/28 A kérdező kommentje:
18-többször kifejtettem, nem az volt a gond, hogy fáradt volt vagy lemondta a randit. Hanem egyrészt az, hogy nem is szólt, nekem kellett rákérdezni. Másrészt, nem ajánlott fel másik időpontot, nyilván nem akar már találkozni, csak elfelejtett szólni róla.
2024. febr. 3. 08:16
20/28 anonim válasza:
“Másrészt, nem ajánlott fel másik időpontot, nyilván nem akar már találkozni”
Ha nem kérdezted meg nyilván gondolatolvasó is vagy. Noisz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!