Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek romantikus dolog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek romantikus dolog ha randizásko a saját termelésű háziborommal kínálommeg a csajt?

Figyelt kérdés

Közbe mélyen a szemébe nézek, és ezt mondom neki:

"Nézd, bébi, ebbe benne van minden munkám, vérem és veríttékem... De téged megtisztellek azzal, hogy adok belőle egy pohárral!"

jan. 18. 20:16
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
91%
Én azt hittem, a borászok kultúremberek.
jan. 18. 20:54
 12/16 anonim ***** válasza:
Te bena nyomi cringe gazos alak.. nekkem kellemetlen mar ez..
jan. 18. 21:09
 13/16 anonim ***** válasza:
Nagyon nem.
jan. 18. 21:10
 14/16 anonim ***** válasza:
A megtisztelés részt én kihagyják belőle. De ha lazán odaveted, hogy benne van véred és verejtéked, az akár poénos is lehet. Az, hogy érezze megtisztelve magát viszont irtó gáz.
jan. 18. 21:50
 15/16 anonim ***** válasza:
A rap sem megy de ez sem..
jan. 18. 22:25
 16/16 anonim ***** válasza:
Félnék, hogy vajon mit raktál bele,szóval nem innék belőle 😂
jan. 19. 07:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!