Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az elonyt jelent, ha bp jo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az elonyt jelent, ha bp jo kornyeken van egy sajat, nagymeretu, felujitott lakasom ?

Figyelt kérdés

Van autom is.

30F

2023. aug. 20. 13:42
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
83%

Persze, hogy előny, minden ilyen előny, de ezt te is pontosan tudod.

Viszont önmagában csak ettől max néhány aranyásó fog hasra esni tőled, ha semmi mást nem tudsz felmutatni.

2023. aug. 20. 13:48
 2/13 anonim ***** válasza:
Ha nekem adod akkor előny, egyèbkènt semmi közöm ahhoz hogy mid van.
2023. aug. 20. 13:57
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Persze,hogy előny, ha ráadául anyád az ország másik felén él !

Ezt így hallottam egy nőtől,konrétan. Nem elég a lakás,hanem a férfi anyja nagyon messze legyen /de jobb ha már nem is él/.

2023. aug. 20. 14:04
 4/13 anonim ***** válasza:
60%
Igen evvel konkrétan nyertél gratulálok :)
2023. aug. 20. 14:35
 5/13 anonim ***** válasza:
92%
A helyedben eladnám és leköltöznék egy olyan megyébe ahol az átlag kereset 150 ezer körűl mozog , a maradék pénz ami megmaradt a lakásvásárlásból azzal pedig vagánykodnékmm
2023. aug. 20. 15:07
 6/13 anonim ***** válasza:
84%
Ha ronda vagy meg mellé hímsoviniszta, akkor felőlem kitörölheted vele a segged. 🤷‍♀️
2023. aug. 20. 15:15
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy előny, hisz nem kell albérletet fizetned, ezáltal nagyobb az anyagi stabilitásod, biztonságod.

Autó mondjuk BUdapesten kissé indokolatlan, hacsak nem vidéken dolgozol, de kinek mi.

De hogy jön ez a párkapcsolatokhoz? Ahhoz semmi köze..

2023. aug. 20. 15:18
 8/13 anonim ***** válasza:

"De hogy jön ez a párkapcsolatokhoz? Ahhoz semmi köze.."

Dehogynem. Tagunk úgy gondolja, hogy a csinos nők így könnyebben kaphatóak lesznek. Ehhez azért több kellene, de az hiánycikk nála. Ezért jön a lakással meg az autóval.

2023. aug. 20. 15:25
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen, de attól még lehetsz olyan csúnya, alacsony, kövér, hogy ne találj nőt, aki őszintén téged kíván. (Nem mondom, hogy biztos az vagy, csak hogy lehetsz.) Az meg nem tudom miért jó, ha olyan nőt találsz, aki szinte teljesen az anyagi dolgok miatt van veled. Ő úgy is valamikor elhagy, megcsal.
2023. aug. 20. 16:53
 10/13 anonim ***** válasza:
71%
Én szerelmes lettem beléd most.
2023. aug. 20. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!