Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Soha nem gondoltam volna, de lehetséges, hogy az a hátránya az ismerkesésemnek, hogy vidéken egy faluban élek a saját tulajdonú házamban?
kb fél éve vagyok fent társkeresőkön, 36/f, eddig le volt írva a bemutatkozásomban, hogy vidéken élek saját házamban, kb 3hetente matcheltem szebb szóval nem tudom mondani, valami sérülttel...
van köztük extrém túlsúlyos, tolókocsis, agyvérzéstúlélő, dankóros, és elvált akit agyba főbe vert a volt férje...
Már már kezdtem azt hinni, hogy ronda vagyok, végigkérdeztem minden nő ismerőst, de megnyugtattak, hogy nem.
Megnézettem a profilomat velük, és az egyikük ajánlotta, hogy a vidéken élek saját házambant írjam át, budapesten élekre, meg a címet is... és basszus 1 hét alatt 10match épkézláb nőkkel...
lehetséges, hogy tényleg ez a gond, hogy vidéken élek? ez olyan elrettentő manapság?
Szerintem ezeket az infókat nem kell rögtön közölni. Faluhoz rögtön autó kell, ez már plusz kiadás.
Én inkább mennék vmi normális faluba, mint Bp. - re, csak legyen vki aki gondoskodik az autómról, gumit cseréltet meg lemossa, mert én kb. tankolni tudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!