Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan lehet megtartani az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet megtartani az egyensúlyt a randizás és a saját életem között?

Figyelt kérdés
Az eddigi ismerkedéseimet általában "hozta az élet", viszont nem szeretném a véletlenre bízni a dolgokat, ezért regisztrálni szeretnék társkeresőre. Viszont eddig általában mindig csak maximum egy emberre kellett fókuszálnom, és kicsit megijeszt a társkeresős "életstílus". Tartok attól, hogy ha egyszerre többekkel is szóba állok, túlzottan elviszi az időmet a chatelgetés, a randizgatás, és mellette más tevékenységek a háttérbe szorulnak majd, és attól is, hogy sokkal kevesebb pozitívumot kapok vissza a párkeresési folyamatot, mint ami egyébként a mostani életemben van. Egyértelműen szeretnék párkapcsolatot, alkalmas is lennék rá, alapvetően pozitívan fogom fel az ismerkedést, de ez a helyzet most eléggé demotivál. Ti hogyan lendülnétek túl egy ilyen helyzeten?
2023. máj. 16. 18:07
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Koncentrálj egy emberre… ha személyesen is megy, online is fog
2023. máj. 16. 18:14
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szűrj sokat profil alapján. Ne chatelj hetekig senkivel, hívd el egy rövid kávézásra. (+ Ha ez fontos neked, akkor fogadd el, hogy ez egy ilyen időszak, és a randizás is az életed, a céljaid része. Amellett, hogy valamennyire egyensúlyban tartod.)
2023. máj. 16. 18:20
 3/4 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

Nem kell feláldozni az életed. Nem kell mindenkivel leállnod beszélgetni se, csak aki tetszik/érdekel. Nem kell mindent eldobni ha írnak, majd írsz nekik, ha van szabadidőd vagy végeztél a teendőiddel.

Eleve semmi értelme nincs egész napokon keresztül egy vadidegennek üzenetezgetni, bár sokan kb. ezt várják el a másiktól.

Egyébként meg nyilván, a randizásra fog elmenni időd, ha sajnálod rá, akkor ne randizz.

2023. máj. 16. 18:36
 4/4 anonim ***** válasza:
84%
Hát anno válás utáni mérgemben felraktam magam a társkeresőre, megtetszett egy férfi aznap, ráírtam, mint modern nő. Kb. két hétig nem tudtunk találkozni, de vagy napi 8 órát dumáltunk, ami fogalmam sincs, hogy fért bele munka és család mellett. Mire találkoztunk, már tök szerelmes voltam. Két éves kapcsolat lett belőle. Amikor szakítottunk, újra felraktam magam, de elhatároztam, ezúttal írjanak nekem mások, mert kiokoskodtam, hátha ez volt az alap gond :D Olyan 200-an lájkoltak egy hét alatt, de ebből csak 20 írt normális levelet, abból 5 tetszett, 3-mal cseteltem párszor és végül eggyel találkoztam. Addig szüneteltettem magam online. Ezt eljátszottam olyan 3-szor és mindig volt több randi is... De valahogy mégse stimmelt, pedig rendes pasasok voltak. Aztán kezdett elegem lenni, mert egyszerűen sok volt ez is érzelmileg, már mindenki összefolyt. Mire találkoztam valakivel élőben egy olyan baráti összejövetelen, ahová nem is akartam elmenni :D Most házasodunk. Szóval jó persze esélyt adni a nagyobb merítésnek, de ezek után nem úgy érzem, hogy lennének véletlenek.
2023. máj. 16. 19:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!