Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen indokkal írjak rá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen indokkal írjak rá húgom barátnőjére akivel szeretnék megismerkedni?

Figyelt kérdés
Van húgomnak egy nagyon szimpatikus (és jó eséllyel egyedülálló) barátnője, diplomaosztón találkoztunk, és úgy érzem szeretnék vele megismerkedni. De nem tudom mit írjak neki. Húgomnak nem kellene tudnia róla ha egy mód van rá.

2024. jan. 15. 23:36
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%
Rá tudsz írni? Messenger vagy ilyesmi? Írjál. Én olyan csajokra is ráírtam akik mittudomén egyetemi évfolyamtársaim voltak ugyan de 80% ig biztos voltam benne hogy visszakérdeznek ki vagyok (mert jópár éve végeztünk és rengetegen voltunk az évfolyamba és konkrétan mi egy mondatot nem beszéltünk csak bejött a testük) szóval azt terveztem előbb előadom honnan emlékszem rájuk és ha ez a csacsogás megvan és nem tilt rögtön akkor baj nem lehet. A durva hogy tudták ki vagyok és megírták hogy pasijuk/vőlegényük/férjük van már de amúgy minden jót kívánnak. Persze ez én vagyok mert attól nem félek aki nem tud megverni, faék egyszerű ez voltaképpen
2024. jan. 19. 00:34
 22/31 anonim ***** válasza:
0%
Sok sok evvel idosebb vagy.. hagyd a kis lanyt beken !!
2024. jan. 19. 02:56
 23/31 anonim ***** válasza:
Miért, hány évesek a felek???
2024. jan. 19. 08:56
 24/31 anonim ***** válasza:
#22 Miért, simán lehet hogy 1 év van köztük xd
2024. jan. 19. 10:39
 25/31 A kérdező kommentje:
1 év körül van köztünk ja kb.
2024. jan. 19. 15:33
 26/31 anonim ***** válasza:
Kérdező, elhívtad végül a lányt...??
2024. jan. 29. 16:54
 27/31 anonim ***** válasza:
Szerintem nem lett happy end
2024. jan. 29. 16:58
 28/31 anonim ***** válasza:

"1 év körül van köztünk ja kb"

Az rengeteg ebben a korban

2024. jan. 29. 19:03
 29/31 anonim ***** válasza:
#28 Egyrészt nem, 1 év nem nagy korkülönbség, egyáltalán. Másrészt, nem emlékszem, hogy a kérdező írta volna hány éves, de javíts ki ha tévedek.
2024. jan. 29. 19:14
 30/31 A kérdező kommentje:
Nem írtam neki végül, úgysem érdekelném.
2024. febr. 10. 14:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!